Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

1 senedir izlemiyorum. Eski bölümleri çok daha güzeldi. Polat bi adamı öldürmek için bi tarafını yırtardı. Şimdi gördüm merminin üzerine yürümüş yazıyor:D Gerçekten ya senaristleri değişsin yada mantalitesi de izliyeyim şu diziyi. Bi de bu diziyi izleyip te kendisini mafya babası zannedip eline silah alanlar var. Ulan biz de aşkı memnuyu izliyoruz gidip yengemize mi çökelim bak şimdi:D

biz severiz öyle her gördüğümüz denemeye mesela pokemonu izleyip ''anne ben pikachu oldum bak uçacam '' deyip 4.kattan atlayanları da biliyoruz :D

Abdülhey Polat'a sıkmadı orada orası belli de acaba kime sıktı?

Emredersin Komutanım !!Esas duruşda bekliyor abdülhey...Hey Allahım ya..

Çok bozuldu maalesef. Eski Vadi izleyicileri için tahammül edilemeyecek hata ve eksikler barındırıyorlar. Eski bölümlerde de büyük çatışmalar olurdu yine 4-5 kişi dalıp bi alay adamı indirirlerdi bazen ama çok güzel planlar yapılırdı izlerken keyif alırdık. Şimdi öyle mi? ne bir çelik yelek ne bir plan, Polat önde ekibi arkada dağa taşa sıka sıka gidiyorlar :)

Onun yanında dizinin senaryosu da çok zayıf. Resmen aylık ilerliyor dizi, arkada yürüyen ana bir hikaye yok. Meraktan izleniyor artık sadece...

Çok bozuldu maalesef. ne bir çelik yelek ne bir plan, Polat önde ekibi arkada dağa taşa sıka sıka gidiyorlar :)

Onun yanında dizinin senaryosu da çok zayıf. Resmen aylık ilerliyor dizi, arkada yürüyen ana bir hikaye yok. Meraktan izleniyor artık sadece...

Şimdi polat yürüyorda arkada ekipte yok be hocam.. Arkada ekip olsa onada razıyız :))

Adam tek başına kurşunun üstüne yürüyor.. Kurşunu geçtim fişeklerin üstüne yürü(t)mekte bazı şeylerin bittiğini gösteriyor..

Bunlar hep kanal değişince oldu.. Acaba diyorum A.Doğan dizinin bitmesini istiyor..

Çok bozuldu maalesef. Eski Vadi izleyicileri için tahammül edilemeyecek hata ve eksikler barındırıyorlar. Eski bölümlerde de büyük çatışmalar olurdu yine 4-5 kişi dalıp bi alay adamı indirirlerdi bazen ama çok güzel planlar yapılırdı izlerken keyif alırdık. Şimdi öyle mi? ne bir çelik yelek ne bir plan, Polat önde ekibi arkada dağa taşa sıka sıka gidiyorlar :)

aynen hocam ya heyecan kalmadı artık ne olup ne bitecegini kolayca tahmin edebiliyoruz. sırf meraktan baktım ve artık gına geldi 2 kişi operasyona çıkmalar falan ayıptır ya

Hayatımda o kadar film , dizi izledim. Bu kadar saçma olanını görmedim.

Görmediysen, senin boğazına yapışıp kimse zorla izle demiyor herhalde :) İzleme. Geçenlerde de buna benzer yorum yaptın, ama yine aynı yorumu yapıyosun. Madem bu kadar kötü İZ-LE-ME! kardeşim. İzlemee!

iyice basitleştirdiler artık,ne olup ne bitecegini herkes kolayca tahmin edebiliyor,senaristlerin bu duruma müdahale etmesi lazım, dalga geçmesnler izleyiciler ile kaç haftadır polat kara murat rolunde tek basına orduları deviriyor tek bir kursun bile isabet etmiyor.. ekip denen birşey var. umarım vadi bu durgunluktan çabuk çıkar ve eski kaliteli bölümleri ile yeniden tat verir

Görmediysen, senin boğazına yapışıp kimse zorla izle demiyor herhalde :) İzleme. Geçenlerde de buna benzer yorum yaptın, ama yine aynı yorumu yapıyosun. Madem bu kadar kötü İZ-LE-ME! kardeşim. İzlemee!

Fikrimi belirtiyorum. Sana ne ? O dizinin yönetmenimisin sen ?

24fi6fa.jpg

Ben Sabit izleyicilerinden biriyim...

Ben bile artık kıl oldum ya...

Nasıl bir iştir arkadaş...

Merminin üzerine uçarak gidiyor resmen...

He insanlığımdan şüphe etmeye başladım...

Tabi şaka bir yana ama iyice kötüleşiyor...

Sanırım Kaliteli Yapım'dan Pahalı Yapım'a geçmişler...

Bu saçmalıklar ondan dolayı...

Ben komplo adamıyım, bi komplo kurayım hemen. İsrail ile takıştığımızdan bu yana vadi çok yayvanlaştı. Filistin filmini çekecekken, çocukların bile güldüğü bir dizi oldu. Neden acaba?:dedikodu:

Şimdi polat yürüyorda arkada ekipte yok be hocam.. Arkada ekip olsa onada razıyız :))

Adam tek başına kurşunun üstüne yürüyor.. Kurşunu geçtim fişeklerin üstüne yürü(t)mekte bazı şeylerin bittiğini gösteriyor..

Bunlar hep kanal değişince oldu.. Acaba diyorum A.Doğan dizinin bitmesini istiyor..

İsrail-Doğan işbirliği olabilirmi :):rolleyes::confused:

4 bölümdür ömrümü yedin Memati :D Bu bölüm az bu tarafa çalış artık.

vay be ne konuştular

millet aşkı memnuyu bırakıp biraz şu bölüme baksalar iyi eder gerçekler konuşuyorlar

Geri
Üst Alt