Kurtlar Vadisi'ne Şok Transfer!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Kurtlar Vadisi'nin konsept danışmanlığına Yiğit Bulut getirildi.

Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmasının ardından Cumhurbaşkanı Danışmanı olan Yiğit Bulut, yeni sezonda Kanal D'ye transfer olan Kurtlar Vadisi'nin konsept danışmanlığına getirildi.

Yiğit Bulut'un kardeşi Barış Bulut da Kurtlar Vadisi dizisini yapan Pana Film'in CEO'su olurken, Yiğit Bulut dizide konsept danışmanlığı yapıyor. Odatv'nin haberine göre; her Perşembe Pana Film'e gelen Bulut, senaryo ekibiyle toplantı yapıyor. Dizide verilecek mesajları, dizinin çizgisini senaristlere anlatıyor. Senaryo, Bulut'un önerileriyle şekilleniyor.

Kurtlar Vadisi bu sezon ATV'den Doğan Grubu'nun Kanal D'sine transfer olurken, dizide son günlerde verilen siyasi mesajlar dikkat çekiyor.

Dizinin yayınlanan son bölümlerinde Cemaat'in toplantısına baskın düzenlenirken, baskın yapan Abdülhey'in Cemaat mensuplarına "Evet, uyuyacaksınız. Ama bir daha uyanmayacaksınız. Bundan sonra devletin içerisinde cirit atmak yok. Tünel kazıp o tünelden başkalarının geçmesine izin vermek yok. Yaptıklarınızın hesabını bir bir ödeyeceksiniz" demesi dikkat çekiyordu.

https://medyahaber.com/web/haber/kurtlar-vadisi-senaryosunda-bomba-isim.html#.VAR1Qn3cPjY.twitter

Sabri Sarıoğlu hepsinden iyi değil mi Murhan?

bu ülkede kim ne bok yapıyor belli degil

Yalanlanmış.

Bu arada Kurtlar Vadisi Pusu yayınlandığı her hafta en çok raiting alan dizi olmuş. Sadece bazı haftalar derbi maçların gerisinde kalmış. ATV'den bölüm başı 1 Milyon 200 Bin TL alıyorlarmış. Kanal D 2 Milyon TL'ye transfer etmiş. Nasıl bir sektör bu? 11 yıllık dizi nasıl bu kadar çok izlenir? Kafamda deli sorular.

Bu dizi safsatasini hala izleyen var mi?

Cidden merak ediyorum, bu kadar sacmaligma nasil dayaniyorlar..

Vadi iyice tarafsızlığını kaybetti. 1.5 sene önce izlemeyi bırakmıştım iyiki de bırakmışım..

Bir dizi 10 sene sürer mi arkadaş? Nedir bu yalan rüzgarı mı? İlk senesi iyiydi bende izlemiştim. Polat denen dangalak dışında oyunculuklar desen harikaydı. Cast çok iyiydi. Ama o kadar... Tadında bırakın işte. En sonunda siyasetin oyuncağı olursun böyle :rolleyes:

Ya su sakiz gibi cigneye cigneye uzamis dizi Türkiyenin en uzun dizisi olacak bu gidisle.

yalanlandı kanıt ya da dayanağı olmadan yapılan haberleri de anlamıyorum madem yalan haber yapıyorsunuz çıkın erkek gibi özür dileyin gerçi bu durum her yer de böyle transfer de de öyle torresi, balotelli yi bile getirdiler galatasarayımıza utanmadan hala gazetecilik yapıyolar

bir ilk sezonuna bak bir şimdikine yazık cidden 10 senedir bu mimiksiz polat da cabası bütün efsane karakterlerde öldü

edit: şimdi daha mimiksizler gelmiş cahit v.s o sakalsız çoçuk var bide kısa boylu nerden buluyorlar anasını satayım

kurtlar vadisi çakır öldüğünde biter gibi oldu. 96ı bölümde ama kesinlikle bitti.

polat-erdogan.jpg

Geri
Üst Alt