Kurtuluş Reçetemiz Okan Buruk!

Fatih Terim 2 kere sattığı halde onu yere göğe sığdıramıyorsunuz ama ?
Benim FTci oldugumu ispatlayamazsan adam degilsin!!
Alt tarafi 3 aylik üyesin ve buradaki üyeleri tanimadan,etmeden iftira atma yetkisini kim verdi sana ?

Son düzenleme:
Okan i ciddi oneren varsa ben de takimin basina lahmacun getirmeyi oneriyorum

Okan 2 senede başarılı bir grafik çizdi bana göre.

Şu hainlik muhabbeti de (gerçek olsa bile) son derece alaturka bir yaklaşım. Geldikten sonra 2-3 maç kazansın herkes kahraman yapar tekrardan. Ben o konuyu zerre önemsemiyorum. Ancak Okan başarısız olursa gündeme gelir bunlar.

Ama Okan bize uygun mu derseniz onu bilemeyeceğim. Antep'in çok az maçını izledim. Elazığ ise geçen sene düşse bile Okan ile baya tırmalamıştı.

Yerli-Yabancı, Ahbap-Çavuş işine girmeyecekse buyursun gelsin. Yok saçmalayacaksa olduğu yerde kalsın.

Bilbao da yağmur çamur bir maçta ayağıyla uzanamayınca kafasını tekmeye uzatan da bahsettiğin Okan Buruk..
Lucescu kadıköyde serkan aykutla başlayıp jardeli yedek bırakmanın hesabını versin kaçan şampiyonluğun hesabını da..
Okan Buruk hainse kahraman yoktur bu camiada..

Inter ile gizli sözlesme imzalayip, onlar da sakatlanirsaniz, fes ederiz tek tarafli kontrati diye, Emre ve Okan abisi futbol oynamadilar ikinci yari, ilk yari da zaten hemn ilk isleri Jardeli küstürüp yollatmakti

Geri
Üst Alt