Kurtuluş Yolları?

hiç öyle bejeke gibi küçülme stratejilerine gerek yok bu kulübün 2 çıkış yolu var

1- gayrimenkullerin satışı
2- teknik iflas

bu saatten sonra özhan canaydın dönemlerine dönemeyiz ya batıcaz ya çıkıcaz...

Dönemeyizi kalmadı döndük bile.2-3 sene Avrupa Ligi'nde takılırız,sonra biri gelir kurtarır Ünal Aysal gibi,sonra o da içine eder gider.

Mümkün değil.

Zümre sistemi kimsede yok
En fazla lise önünde toplanılır meşale filan yakılır.
Bi yol olmaz yani.Bizim kendi başkanımız daha üyelik aidatını yatırmamıs :D

Bizde başkan plan program proje ile olmuyorki.
Kimin dinozoru büyükse o başkan oluyor.

Sonra gelsin canaydınlar gitsin polatlar borç oluyor 300 milyon dolar

Bu özhan yüzünden Kanser olucaktık nerdeyse.
Şimdiyse bütün yük bu gerizekalı başkana kaldı.

Bu adam hayatta bu işin altından kalkamaz
Duruşunda hayır yok bi tuhaf adam ne giydiği yakısıyor ne konustugu anlasılıyor.

Anlamsız bir bakıs var adamın gözlerinde.

Klübe 10000 tl verilip üye alımı yapmalılar ama korkarlar beles pilav yiyemezler aadaylar çoğalır bunlara biat eden olmaz :D

her Galatasaraylı gibi anca dua ederiz Başımıza kötü 1 iş gelmesin diye.

Birde yetmezmiş gibi arjantiden bir cocuk 7m€ para veriyoruz.

Ya hakkaten rahatız 1 sey olmuyor.
Yada cidden olay büyük bende anlayamadım bekliycez görücez şurda kaldı 2 hafta :D

Her mac liseliler icin protesto yap , her yenilgi sonrasi lise onunde protesto yap bakalim pes ediyorlar mi etmiyorlar mi...

Spor programlari zaten haber yapacak konu oluyor. Ayni zamanda medyayi kullanirsiniz ama yapilmak istenmiyor...

Onun icin bos bos konusmasinlar.

başkan ve yönetim bozuntusu beceriksizler defolacak başka çaresi yok..ulan 2016 da adam arjantinle telefon bağlantısı zor dedi la..gülsem mi ağlasam mı bilemedim :mad:

Sadece bizim için değil tüm kulüplerin ve türk futbolunun selameti için önce bütün kulüpler dernek statüsünden çıkarılmalıdır.

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Volkan Kara

Kardeşim bu özhan zamanında mendiller salladık küfürler ettik sırtımızı döndük her maç yönetim istifa dedik.

Adam gitmedi.
Yani yapılmayan protesto kalmadı işte en son stadı yaktık :D
Orda bi şeyler değiştide polat geldi bu sefer.

Al birini vur ötekine oldu.
O dangalakta kendi ipini çekti
Bizde burda kara kara düşünüyoruz işte bu saat oldu ne yapsak ne etsek

Bu adamlar şimdi horul horul uyuyorlar.
İyi yönetilmiyor Galatasaray ama
İçimden bir his bu denyo Özhandanda beter olucak diyor.....

Böyle bir ihtimal dahi olduğunu düşünmüyorum.Mevcut zihniyetin değişme ihtimali olmadığı gibi 15 senedir bir tane adam gibi plan ve programla gelen bir kişi bile olmadı. Kısacası yaş tahtaya bastılar ..

Indirmese bile agir protesto yaparak taraftari iyice uyandirabilir.

Lise lise diyoruz ama hic bir turlu faaliyet yapmiyoruz.

Hic birsey olmaz. Ilk olarak taraftar bütünlügünü saglamaya baksin Ultraslan.

Kendilerini baska taraftarlardan üstün görmesinler bir kere.

Bir önceki sayfada da dedim :@ Volkan Kaya

Tepkinin son noktası stat yakmaydı :D
O şerefe nail oldum :D şükürler olsun polisler filan dövüldü tribünde korkunctu yani.

İstifa etmedi ama yine adam görev süresi bitti polata devretti olan içeri giren arkadaşlara oldu

Savcılık Türkiye Tarihinde ilk defa taraftarı organize çete olmakla itham ederek yargıladı 12 yıl hapis istenildi verildi..

Düşün daha napılabilir tepki olarak çekip silahla vurucak halimiz yok utanan insanlar istifa eder
İstifa etmek Onurlu insanların işidir.

Kusura bakmayın ben bu işi yapamıyorum dersin mesela bir işe girdiğinde

Sen hiç istifa eden Galatasaray başkanı gördünmü biliyormusun ben bilmiyorum gerçekten.
Bizim zümre devreye girer pilav yerler önce bir güzel Sonra nevizadede şaraplar rakılar muhabbetler.
Dişsiz ağızlarla gülmeler.Çişe bile gidemezler 1 başlarına

Sonra 30 milyon taraftar var derler.

Bir önceki sayfada da dedim :@ Volkan Kaya

Tepkinin son noktası stat yakmaydı :D
O şerefe nail oldum :D şükürler olsun polisler filan dövüldü tribünde korkunctu yani.

İstifa etmedi ama yine adam görev süresi bitti polata devretti olan içeri giren arkadaşlara oldu

Savcılık Türkiye Tarihinde ilk defa taraftarı organize çete olmakla itham ederek yargıladı 12 yıl hapis istenildi verildi..

Düşün daha napılabilir tepki olarak çekip silahla vurucak halimiz yok utanan insanlar istifa eder
İstifa etmek Onurlu insanların işidir.

Kusura bakmayın ben bu işi yapamıyorum dersin mesela bir işe girdiğinde

Sen hiç istifa eden Galatasaray başkanı gördünmü biliyormusun ben bilmiyorum gerçekten.
Bizim zümre devreye girer pilav yerler önce bir güzel Sonra nevizadede şaraplar rakılar muhabbetler.
Dişsiz ağızlarla gülmeler.Çişe bile gidemezler 1 başlarına

Sonra 30 milyon taraftar var derler.

Biz bitmisiz anasini satayim...

Biz bitmisiz anasini satayim...

Yok be kardeşim.
Hiç bir şey olmaz hayat devam eder.
Kümeyede düşsek Galatasaraylıyız şükürler olsun.

Yine Gideriz maçlarımıza büyük maçları izler yaad ederiz en fazla.

Kendi adıma klüp tarafından yapılan herhangi bir kampanya olursa 1 lira vermem.

Sen daha geçen sene duygun yarsuvat diycek Galatasaray kongre üyelerinindir.
Sonra diycekler taraftar kampanya filan cart curt.

Hassgittir denir adama :D
Ödesinler.
Zaten onlarda pilavı bundan sonra bimde yerler bu gidişle :D

Su anki.mevcut borcumuz 800 milyon lira desek. Hadi sattik arsa odedik senede 100 milyon lira zarar eden bir kulup 5 senede 500milyon liraya cikacak. E ne anladim ben boyle isten. Once kurumsal kafa ve duzen sonra gayrimenkul satisi

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su anki.mevcut borcumuz 800 milyon lira desek. Hadi sattik arsa odedik senede 100 milyon lira zarar eden bir kulup 5 senede 500milyon liraya cikacak. E ne anladim ben boyle isten. Once kurumsal kafa ve duzen sonra gayrimenkul satisi

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Florya satılsın 1 sey kalmaz.
Ne borc ne harc.
Real Madrid'den bile fazla bi paramız olur 1 anda

Yani Gayrimenkul olarak süperizde.
Yine Ünal Aysalın dediği olacak satılacak ve ödenecek

Keşke o satmış olsaydı Bu sığırlar.
Satarsa bedava satarlar yani bu yönetim hiç bir şey satmamalı bence

Volkan'cım o iş UA ile olacak iş değil. UA'nın eti ne budu ne ? UA indirse indirse maça gelen, kendisi gibi düşünmeyen, diğer taraftarları indirir ve maçtan soğutur. Kaldı ki; Liselilerden birisi yada bir kaçı kendilerine el altından destek olsun, bizde Mektebi Sultani çocuğuyuz diye gezmeye başlarlar. Çıkar odaklı bir oluşumdan devrim niteliğinde hamleler beklemeyin abim. Onlar ancak çam devirir.

Dursun'u kov. Yöneticileri kov. Denizli'yi kov. Burak'ı kov. Tarık, Jem, Jose, Sabri, Umut, Yasin'i kov. Kulübü liselilerden arındır. Hisseleri Rus milyardere sat. Doğal olarak başkan Rus olur. Yabancı bir Futbol Direktörü bul, yabancı bir hoca bul (kaliteli) Yabancı yardımcıları olsun, ilk 11 de oynayacak 8 adet yabancı transfer et (Podolski - Wes - Muslera'nın yeri garanti olmalı)

İşte o zaman kurtuluruz.

Volkan'cım o iş UA ile olacak iş değil. UA'nın eti ne budu ne ? UA indirse indirse maça gelen, kendisi gibi düşünmeyen, diğer taraftarları indirir ve maçtan soğutur. Kaldı ki; Liselilerden birisi yada bir kaçı kendilerine el altından destek olsun, bizde Mektebi Sultani çocuğuyuz diye gezmeye başlarlar. Çıkar odaklı bir oluşumdan devrim niteliğinde hamleler beklemeyin abim. Onlar ancak çam devirir.

Aslinda olayi iyi anlatamadim. Acikcasi uA'ya saygim sifir ama kabul edelim en buyuk taraftar grubu camiamizda. Sevsekte sevmesekte boyle. Benim demek istedigi adam gibi grup olsalardi taraftari cok rahat tek yumruk haline getirebilirlerdi ama maalesef onlar kendilerini ayirmayi secti. Taraftari bir araya getirip buyuk bir protesto yapmak uA'yi zorlamaz ama iste...

UA'ya falan kaldıysak kepenkleri kapatalım zaten hiç gerek yok rekabet edeceğiz, 2 maç kazanacağız diye stres olmaya :red:

Lakin herşeyi geçtim mevcut yönetim ve dursun denen kamyoncu kılıklı minibüsçü muavini kesinlikle Gayrımenkul satışı yapmamalı veya herhangi bir proje getirdiğinde kabul edilmemeli. Zerre güven duymuyorum ben bu adama :red: ASY arazini bir şekilde elimizden alıp bizi dağın başına attıklarından beri belli bir kesimin aklında sadece ve sadece bizim gayrimenküllerimiz var adım gibi eminim. Florya, Riva, Ada vs... gibi dünyadaki hiçbir kulübe kısmet olmayacak o kadar kıymetli taşınmazlarımız var ki şikeci/rüşvetçi tayfasının ağızlarının suyu akarak pusuda beklemiyorlarsa adam değilim. Siyaset eli ile bu taşınmazların satışı konusunda da baskılar vardır adım gibi eminim. İşte 3-5 kuruşa bu geleceğimiz dediğimiz taşınmazları birilerine peşkeş çekmesinler ben ondan korkuyorum.

Kulüp satılamaz,sattırılamaz.Üç beş transfer gelecek diye böyle bir şey olmasına izin verilemez.Liselilerin içinde dinazorlar var ama başımızda diktatör olamıyorsa o liseliler sayesinde.Çok abartılıyor her şey.Bu kulübü lise öğrencileri kurdu,liselilerin ayrıcalıklı olması çok doğal.Sıkıntı,bu ayrıcalıkların olması gerekenin 5 katı olması.Kulüp satıldığında yarın bir gün kulübü alan adama taraftar tepki gösterecek olursa burası benim paramla aldım size ne oluyor derse ne yapacağız?Şimdi istediğin gibi protesto ediyorsan bu düzen sayesinde bir nevi.
Daha sonra tartışalım bu konuyu. Abartıldığı kadar var çünkü.

Geri
Üst Alt