Ömür Çelik
Kırmızı Üye
- 30 Ocak 2019
- 1.834
- 1.369
- 1.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ufak bir miktarla fast yapabilirsin.Garanti var mi acaba aksam yapayim yoksa sabaha kalacak eft ,bakayim bir
5000 tlye kadar fast yapabılırsın anında gonderırGaranti var mi acaba aksam yapayim yoksa sabaha kalacak eft ,bakayim bir

Galatasaray Spor Kulübü Derneği yaz yeterliEFT ile alıcı isim-soyisim ne yazacağız ?
Isvecten nasil gönderecem ya?
SWIFT kodları döviz hesaplarının altında yazıyor. O şekilde gönderebilirsinizIsvecten nasil gönderecem ya?
Gönderilmiyor. SEPA sistemi var, onun dışında yollamak zor. Olmuyor değil, ama şubeye gitmen gerek. Ve kestikleri harç yüksek.SWIFT kodları döviz hesaplarının altında yazıyor. O şekilde gönderebilirsiniz
PayPal maalesef burada kullanılmıyor, çekildiler, SWIFT olayı da kötüymüş. Bu işi daha kolay bir hale getirmek gerekiyorGönderilmiyor. SEPA sistemi var, onun dışında yollamak zor. Olmuyor değil, ama şubeye gitmen gerek. Ve kestikleri harç yüksek.
Ben en son AHBAP'a kredi kartıyla bağış yaptım.
Keşke burdada olsa. Tam PayPal'la birisine yollayayım dedim, ama Türkiye'de PayPal varmı? Sanki yasaklanmıştı, yanlış mı hatırlıyorum?