Kuruluş Osman

Dirilis Ertugrul kadar guzel olacagini dusunmuyorum.
diriliş ertuğrul güzekmiydi ki?

yalan yok çok farklı bir konsept diye ilk çıktığında izledim ama ilk 10 bölüm civarlarıdna bıraktım çünkü hep tekrarlıyordu kendini aksiyon sahneleri. sonra 60. 70. bölümlere youtubedan baktım hala aynı 20 kişiyle savaşıp duruyolar :d

yalan yok çok farklı bir konsept diye ilk çıktığında izledim ama ilk 10 bölüm civarlarıdna bıraktım çünkü hep tekrarlıyordu kendini aksiyon sahneleri. sonra 60. 70. bölümlere youtubedan baktım hala aynı 20 kişiyle savaşıp duruyolar :d
Tekrarlanan seyler vardi o konuda katiliyorum. Ben mesela ilk 2 sezonu hic izlememistim sonra arkadaslar izle falan derken 3. sezondan baslamistim, baktim guzeldi youtube'dan 1. bolumden baslayip hepsini izledim.

Bakalım Osman gazi kaç kestane çizecek ilk sezonda..

:asd:

tarih dizi veya filmlerinin kralı tarkandır

o hanların duvarlarının dili olsa da konuşsalar

Guzel dileklerin ve temennilerin icin tesekkurler reis fakat ben sadece şeyh edebali rolu icin adayim.
manset-seyh-edebali-nin-osman-bey-e-nasihati-1529909100.jpg

Sonraki serinin adı; vuruluş Osman.

Diriliş'i hiç izlemedim ama pek çok videosuna denk geldim, bunda da aynı şeyi yapmışlar. Koyu veya simsiyah ninja gibi giydiriyorlar adamları gerçekle uzaktan yakından alakası yok niye yaparlar bunu anlamıyorum, kırmızı ve yeşil ağırlıklı giyinirlerdi kafalarına kırmızı baskın horasan tipi bir şey takarlardı. (adını unuttum) Hadi onu geçtim o sakal ne öyle kısacık. Gözler hariç vücudu Osman gazi'yi oynamaya müsait ama hakkını verelim, uzun ve iri biriymiş Osman gazi.

Taner Olmez iyi oyuncu. Medcezirde de iyiydi. Biraz abartmasalar iyi dizi. Cigeri kaputun ustune koydular. Nerdeyse kavurma yapacaklardi. Izlenilebilir bir dizi yine de
Evt ya ona ben de Tv'de denk geldim akil alici bir sahneydi. Polis otosunun kaputunda edirne ciger yapti herif
Garipti

#freeSinanBilgin

Büyük usta ekranlara dönmüş.. Çocukluğumuz kahramanını izlememek olmaz

Ekli dosyalar

• IMG_20200909_230542.webp
    IMG_20200909_230542.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 34
Geri
Üst Alt