kurumsallık

Adem Temir

Sarı Üye
1628754457285.png

1628754491799.png

1628754515994.png

Farkli bir konuya deginmek istiyorum. Burak Elmas yonetimi gelmeden once ustune basa basa kurumsallik sozu verdi. Sahislarin on planda olmadigi, sistemin ve marka degerinin on planda olacagini. Simdiye kadar bu yonetim 6 futbolcu getirdi; bay, cicaldau, nelson, boey, pva ve berkan. Hicbir imza toreninde bir yonetici bulunmadi. Bazi futbolcularin aniden ismi basina dustu, ayni gunde topcu geldi. X yonetici topcuyu getirdi veya benzeri bir haber gelmedi.

Bir onceki yonetimlere bakalim;

1628754851782.png

1628754888006.png

Bu yonetim cok dogru isler yapiyor. Burak Elmas mobese kamerasi gordugu anda konusmuyor. Hukuki durum olunca avukat konusuyor. Basin konusmalarini remzi sanvere birakilmis. Pazarlama konusunda GSTV ye bir bayan cikti. Burak Elmas kendini geri plana atmis. Bunlar profesyonel hareketler ve takdir edilmesi gerekiyor.

Transfer isine gelince kisa vadeli degil uzun vadeli dusunuyorlar. Fair play bitmisken rahatca giderdik Ghezzal, godin falan alabilirdik fakat bu yonetim sov pesinde degil. Avrupada tekrar adini duyurabilecek bir takim olusturma derdinde. Basarili olabilirler veya olmiyabilirler bunun garantisi yok fakat bu yonetim dogru yolda. Destekliyelim ve sabir gosterelim.

Geri
Üst Alt