küsleri barıştırma duvarı

Kemal Tan Canatan

Dursun başkanla sonsuza
Hocaların Hocası
1718007247831.webp

Son günlerde cok fazla ikili tartismaya dahil veya sahit oldum. Cok fazla gerginlik var son zamanlarda forumda. Bu gerginligin nereden geldigini tam olarak bilmiyorum.

GSCimbom Forumu öyküsü cok eskilere dayaniyor. Yillardir var olan bir cinar. Bu forumda tutunacak bir cok dal oldugunu düsünüyorum. GSC'de küslük olmaz. Kimse GSC ye küsemez. Önümüzdeki sezon cok önemli olacak. Asil simdi birlik olma vakti. Haydi GSC. Herkes herkese elini versin. Bu baslik altinda küs olan üyeleri baristirmak istiyoruz. Bir nevi peace zone olarak düsünün.

Kendiliginizden de küs oldugunuz üyelere beyaz bayraginizi uzatmaniz mümkün.

Bu yoldan son günlerde tartistigim @Kalender Cengiz ve @Samet Nalbant adli üyelere hem beyaz bayragimi hem de dalimi uzatiyorum.

1718007371588.webp

Geçen gece evde yalnızdım, bir iki bira ve küçük bir aksiyon sonrası yatakta uyuya kalmıştım yengenizde vileda sopası ile beni dürterek uyandırdı.

Bilenler bilir masturbasyona karşı aşırı zaafı olan biriyim. Atlet üzerimde ter içindeydim gözlerim kısıl bir şekilde kendisine baktım. Ayağındaki terliği şıp şıp yere vurarak, bu evin hali ne böyle dedi. yatağa kusmuşum yastığımın kenarında ağzı açık bir kondom ile bana bin tane laf saydı.

öfke ile pc başına geçmiş şuan nedenini dahi hatırlamadığım bir sebepten @Samet Nalbant 'a çatmıştım. kendisi de sağolsun hiç bir anlayış göstermeden bana karşılık vermişti.

Alper admnin arayı bulması ile sorun çözüldü ama hala küssüz. ali koç ile azız yıldırım benzeri bir son ile aradaki buzları eritmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Tabi ben küsüm o yüzden ilk adımı benim atmam doğru olmaz. benden özür dilerse bu iş kapanır.

Geri
Üst Alt