- 20 Eylül 2009
- 17.755
- 15.949
- 2.613
Yeni bir eve taşındım. Ev sıfır ve 2 sene boş kalmış. Evin balkonuna kırlangıç yuva yapmış. İçinde de yavrusu vardı, çıkana kadar dokunmadım. 10 gün tatil sonrası geldiğimde gitmişlerdi. Yinede yuvayı yokladım, tiklattim ses soluk yoktu. İçerisi tam görünmediği için yuvanın kapısını kırdım. Anne serceyle karşı karşıya kaldık, yumurtaları falan vardı. Neyse dedim, siz gittikten sonra artık yuvayı bozarım dedim. 3 yavrusu çıktı. Güzelce besledi, büyüttü, tuylendiler. 3 günlüğüne tatile gittim geldim, baktım bir tanesi balkonda, ana baba balkonda besliyor. Eldivenle aldım, merdivenle yuvasına koydum. Aradan 1 gün geçti, ertesi akşam yine atmışlar yuvadan. Yine koydum yuvaya. Ertesi gün yine atmışlar. Yavru kuş hasta değil, sağlıklı gelişmiş. Bit pire, parazit gözükmüyor. Her gün koyuyorum, akşama kadar besliyorlar, akşam yuvaya donduklerinde aşağı atıyorlar hayvanı. 8 kez koydum yuvaya, sigaraya çıktım yine göz gozeyiz hayvanla. Balkonda bıraksam sıcaktan pişer hayvan. Napacagimi şaşırdım, ölmesin diye çocuk gibi bakıyorum. Kokum geçmesin diye de eldivenle zarar vermeden yuvaya koyuyorum. 

Garibim transfersiz fener gibi köşede bekliyor

Garibim transfersiz fener gibi köşede bekliyor