'Küstüm' Diyen Hakan Ceylan VAR Hakemi Olarak Atandı

Artık hakemi de sahaya gömeceğiz. Öyle ya da böyle.

Fenerbahçe Hakan Ceylan'ın VAR/AVAR olduğu 7 maçta 7 galibiyet aldı. Bu maçlarda Fenerbahçe 6 penaltı kazanırken rakipleri 3 kırmızı kart gördü. Hakan Ceylan Osayi'nin faulüne müdahale etmezken, Fb lehine 5 defa VAR uyarısında bulundu.

Aynı Hakan Ceylan Galatasaray-Kasımpaşa maçında Donk'un tekmesini, Galatasaray-Giresun maçında Emre Akbaba'nın pozisyonu görmezken, Valencia'yı yine gördü.

Ligin anasını bellettikleri başrol hakemlerden.

seninle de helalleşeceğiz hakan kardeşim

Yarın bu maçların görüntülerini yayınlamalı yönetim.
Bu herif bir daha maç almamalı.

Fenerbahçe Hakan Ceylan'ın VAR/AVAR olduğu 7 maçta 7 galibiyet aldı. Bu maçlarda Fenerbahçe 6 penaltı kazanırken rakipleri 3 kırmızı kart gördü. Hakan Ceylan Osayi'nin faulüne müdahale etmezken, Fb lehine 5 defa VAR uyarısında bulundu.

Aynı Hakan Ceylan Galatasaray-Kasımpaşa maçında Donk'un tekmesini, Galatasaray-Giresun maçında Emre Akbaba'nın pozisyonu görmezken, Valencia'yı yine gördü.

Orul orul operasyon çocuğu diyebiliriz yani.Lale Orta denen tetikçinin yayıncı kuruluşa müdahele edecek seviyede kollamasının bir sebebi varmış demek ki

Kesinkikle tesadüftür yaaaaa :red:

tokmakçısı :)

Vay anasını Donk'un tekmesini es geçen hakemi ödül olarak 1 hafta sonra fb maçı vermişler. MHK'nşn mesajı gayet açık hakemlere ne diyebiliriz ki ?

Bu herifi uzun zamandir dile getiriyorum. Aktif görevdeki en şaibeli hakem. Palabıyık gibileri bile masum kalır yanında.

sürekli şu herifin pisliklerini konuşuyoruz ama gs aleyhine olduğu için ödül veriyorlar.

Geri
Üst Alt