Kuşum Isırıyor

Recep İçfındık

Büyük Kaptan
merhaba arkadaslar. daha once yine kusumla ilgili bilgi almak maksadiyla konu acmistim. O kusum ben sehir disinda calisirken olmus. 5 sene bizimle yasamisti ama suan cansiz bedeni balkondaki saksida gomulu.

Yeni yavru mubis almis kardesim yine ayni renkte diger olenin aksine erkek. Kus 1 ayda inanilmaz alisti. surekli kovuyorum ve kusum tekrar tekrar uzerime gelip konuyor. def ediyorum geliyor. kumesine tepiyorum orda cildiriyor cikmak icin.

fakat sorun su ki kafama kondugunda sacimi yoluyor. saatime telefonuma kulaklarima yanaklarima bazen kollarima bazende kendi kendine sebepsiz yere havaya isirik atmaya calisiyor.

yardimlarinizi bekliyom

Özgürlük savaşçısı belli ki. Tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin.

Kuşum düştü başlığını bekleriz :)

kuşunu ŞAPLA.

ya da birisi sana, pardon kuşuna , ŞAPLAK atsın :)

Erkekse ısırır. Normal.

merhaba arkadaslar. daha once yine kusumla ilgili bilgi almak maksadiyla konu acmistim. O kusum ben sehir disinda calisirken olmus. 5 sene bizimle yasamisti ama suan cansiz bedeni balkondaki saksida gomulu.

Yeni yavru mubis almis kardesim yine ayni renkte diger olenin aksine erkek. Kus 1 ayda inanilmaz alisti. surekli kovuyorum ve kusum tekrar tekrar uzerime gelip konuyor. def ediyorum geliyor. kumesine tepiyorum orda cildiriyor cikmak icin.

fakat sorun su ki kafama kondugunda sacimi yoluyor. saatime telefonuma kulaklarima yanaklarima bazen kollarima bazende kendi kendine sebepsiz yere havaya isirik atmaya calisiyor.

yardimlarinizi bekliyom

Arada bir eline alıp okşasan? Bence ilgi istiyor.

recep kuşlarınla sürekli başın dertte birkerede şansını kediden denesen?

Kuşu altın kafese koymuşlar, ille de Recep'in saçını yolucam demiş :)

Ne çektin sen bu kuştan ya.. Kestir kurtul derim. Olmuyorsa, zorlamamak lazım.

Şimdi kuş hırçınlığından ısırıyorsa defet gitsin. Ama ısırdığında zevk alıyorsa o kuş iyi kuştur.

Spekülasyona açık bir başlık...

Geri
Üst Alt