Kuyt: "Emenike İbrahimovic'ten daha iyi bir golcü"

içkiyi fazla kacırmış yeni yıl partisinde sanırım

kuyt'un fenerbahce sağlık kontrolünde koşu bandından düşüp ağır beyin travması geçirdiği konuşuluyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=sMYvnO0baMk[/media]

Kuyt paragöz bir profesyoneldir. Bunlar güya bizim Wesley ve Drogba ile yaptigimiz PR/tanitimi bununla yapiyor. Bu herif beş sene daha durur bunlarda.

Ben bu adamdan fena kıllanıyorum. Bu yaşta halen en çok koşan oyuncu. Ben olsam her maç bu adama doping testi yaparım. Aldığı ilaçlar beynini öldürüyor heralde.

Dörk Kaayt Melih Gümüşbıçağın tabiriyle , elmayla armudu karşılaştırmış.

Ben bu adamdan fena kıllanıyorum. Bu yaşta halen en çok koşan oyuncu. Ben olsam her maç bu adama doping testi yaparım. Aldığı ilaçlar beynini öldürüyor heralde.

doping kullanmayan futbolcu yok zaten ,,, her spor branşında olduğu gibi futbolda da kullanılır , ama lig maclarında doping testi yapılma ihtimali 1000 de 1 dir ,,, şamp liginde de cok nadirdr doping testi yapıldığı ... yapıldığında da futbolcu değil de malzemeci , veya ilaç yarılanma süresi geçmiş yani kanında gözükmeyecek futbolcular katılır

şimdi burda aksini iddia eden ultraslan kesimi çıkıcaktır ama onlardan içten içie biliyorlar dogruyu

Su kuyt'in oyununu da begenmem kisiliginide agir fanatik laflar ediyo futbola gelince sadece amele gibi yirtinsin sagda solda daha ben iki adam ust uste gectigini gormedim ki gecemezde ama iste konusturuyoz bunun gibileri.Allah'tan Hollandadan sneijderi aldik bunu degil

Geri
Üst Alt