Kuyt: "Emenike İbrahimovic'ten daha iyi bir golcü"

Hollandalılar yumuşak oğlanlar. Ben bu kadar yalak ve yavşak bir oyuncu görmemiştim taaa ki Kuyt'a kadar

55 yasina gelmis ve tekerlekli sandalyedeki halinden daha iyi olabilir onu kastedetmisdir:D

İnsan arkadaşını övücem diye bu kadar da zorlamaz ki kendini ayıbın ötesinde günah bu

Durumu vahim bunun.Erken bunama başlangıcı sanırım.

Şikeciler demek ki antremanlarda doping ilaçlarını dağıtıyorlar futbolcularına yoksa nasıl hepsi böyle beyinsiz açıklamalar yapabilir.

Sarı çiyan, kara oğlandan epey bi hoşanıyor sanırım.

Gerizekalı, net.

Lan bu adam iyice kafayı yedi bunların içinde kala kala yazık.

coleman_wtf.gif

Bu arada biz Türkiye Kupasını kazanamayalım diye Rıdvan böyle dedi kanımca. Adamın her dediğinin tersi oluyor :D

Ama lig şampiyonluğu garantilendi...

+1907

Ayrıca Salih Uçan> Wesley Sneijder

Olm bunlar lig'te 1. olduklari icin ne aciklamalar yapiyorlar arkadas.

Iki sene üst üste sampiyon olup iki sene CL'de grup'tan ciksaydilar kim bilir bu Kuyt, Emre gibi tipler ne gibi aciklamalar yapardi.

Tek rakibimiz Bayern aciklamasi beklerdim acikcasi.

Doğru demiş,nede olsa siyahi!

Ahahahahahahahaaha, kahkaha attim bu ne lan.:D:D:D

Tabi canim, buda Febenin büyüklügünü gösterir.

ADAMSPOR.COM ‏@adamspor 1 dk

Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Hollandalı yıldız Dirk Kuyt'a sportif direktörlük teklifi götürmeye hazırlanıyor.

Baktılar " ülen bu bizden bile daha mal. tam bizlik" ...

Yapıştılar bırakmıyorlar... :rolleyes:

neye üzülüyorum biliyomusunuz, böyle beyinsiz,aptallardan oluşan bir camia nasıl oluyorsa bizim 8 puan ilerimizde olabiliyor. buna nası imkan verebiliyoruz işin an acı tarafı bu. yoksa ne mal olduklarını zaten biliyoruz

Geri
Üst Alt