Kuyt: "Son derece bilimsel çalışmalar yürütüyoruz"

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Fenerbahçe'nin golcüsü Kuyt, Galatasaray derbisi öncesi konuştu.

"AYKUT KOCAMAN GELDİĞİNDEN BU YANA SON DERECE BİLİMSEL ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYORUZ VE ŞU AN İSMAİL KARTAL DA AYNI SİSTEMİ UYGULUYOR"

Sezon başında yaşanan teknik direktör değişikliği ve ilk 5 haftayı değerlendiren Hollandalı yıldız, henüz hazır olmadıklarını dile getirerek, "Sezonun henüz başındayız. Kendi takımım hakkında konuşursam, zorlu bir durumdan buraya geldik. Sezon başlamadan birkaç hafta önce, hoca değişikliği yaşadık. Böyle bir zamanda hoca değiştirildiğinde sizin için zorlu günler gelecektir anlamı taşır. Ama İsmail Kartal'ın teknik direktörümüz olmasının ardından takımın ne kadar çalıştığını görüyorsunuz ve ne kadar ilerlediğini de görebiliyorsunuz. Bugün kaç kişinin sahada olduğunu ve nasıl çalıştığımızı siz de gördünüz. Aykut Kocaman bize geldiği yıldan bu yana son derece bilimsel çalışmalar yürütüyoruz ve şu anki hocamız İsmail Kartal da aynı sistemi uyguluyor. Belki 6 hafta önce kendimizi geliştirmemiz gerekiyordu, ama şu anda bunu yaptığımızı görüyorum. Her gün ne yaptık, ne kadar hızlı koştuk, ne kadar koştuk hepsini görebiliyoruz. Bu takım, kendisini geliştirmesi gerektiğini her zaman biliyordu. Biraz zamana ihtiyacımız oldu. Son birkaç haftada neler yapabileceğimizi gördük. İstatistiklerden bu takımın her hafta daha da güçlü olduğunu anlayabiliyoruz. Şu anda istediğimiz seviyeye ulaşamadık. Bizim için henüz sezonun başı. Evimizde oynadığımızı ilk 3 maçı kazandık. Konyaspor'a karşı 10 kişi oynamak zorluydu. Bizim için güzel bir galibiyetti. İnsanların ulaşabileceğimiz seviyeye çıkmadığımız eleştirisine katılıyorum, ama oraya yaklaşıyoruz. Bu konuda takıma güveniyorum. Umarım bir gelişme daha kat ettiğimizi Galatasaray karşısında gösterebiliriz. Çünkü buradaki çalışmalardaki bilimin bize gösterdiği, her gün kendimizi geliştirdiğimiz ve istatistikler hiçbir zaman yalan söylemez" ifadesini kullandı.

Milliyet

Kesin atomu parçalıyorsunuzdur kuytcum.

GT-I9300 Tapatalk

tumblr_m97lm3pDfZ1rpvhaao1_500.jpg

Başlığı okuyunca ben (TEMSİLİ)

ireadthetitleasarehard_8542654db67a59627f9e3d8041ae923c-1.gif

Volkan ayısı üzerinde bilimsel testler ediyorlardır kesin ayıdan nasıl kaleci olur diye.

Kellige care bulun lan

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sporla ilgilenmeyen biri görse, üniversite rektörü açıklama yapıyor sanır.

Bu takıma giden normal adamlar bile mala bağlıyor, ilginç bir yer, gidip görmek lazım aslında.

Bende Volkan üzerinde yapmışlardır diye düşündüm hemen.Tef çalarak tepkilerini ölçüyorlar heralde kampta.

Şike yapmak için bilimsel çalışmaya gerek yok köyt. Prof.Dr.Azize Yıldırım'ın yöntemiyle tarlayı sür yeşillenmesini bekle.Ve maçta rakip kaleciler topu nasıl içeri alıyor arkana yaslan izle.

Kuyt simdiden cakalliğa baslamis zaten seneye yada bu sene futbol kariyerini bitirir.Hemen İsmail Kartal yerine TD olmak icin elinden geleni yapiyor :D Koyt azize amcasina TD koltuguna oturmak icin ayak yapiyor :D

Kuyt bir isvicreli bilim adamları iki o derece

-Tapatalk-

Geri
Üst Alt