Cevap: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D

Son sahne efsane. Muthis bir sahneydi.

Hakkaten efsaneydi son sahne :cool:

Son sahne de Kuzey'in gelisi ve muzigin introsu harika gercekten. Bakalim bundan sonra ne olacak :D.

Katil Komser diyorum hala , cinayet işlendikten sonra da Kuzey 'in yanına geldi ve ''Naptın Tekinoğlu'' diyerek çok yapmacık sözler sarfetti.Nasıl olsa Kuzey vurmadı onun üstüne suç da kalmayacaktı kendide kurtuldu bi şekilde.Yalnız Çatalcalı 'nın ormanda neyin peşinde olduğunu hiç anlamıyorum 2-3 bölüm önce bir ağaça birşey takmıştı felan garip durumlar.

yeni bir karakter girse güzel olur diziye taş gibi bir hatun felan kuzeyin hayatına nasıl olsa cemre ile kavuşamayacaklar :asd:

fragman kötü genelde iyi fragmanlarda leş bölümler leş fragmanlarda iyi bölümler çıkıyor inşallah yine öyle olur :asd: cemre ile kavuşamiyacağına göre yeni bir kız karakter girse kuzeyin hayatına fena olmaz :asd:

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

senaristmi olsam beyler ne dediysem oluyor :asd: şaka maka 2.sezonun en iyi bölümüydü dizi yavaş yavaş düzelir :yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek:

travestimi o :sad007: başta bende öyle sandım gece ama gündüz gözüyle güzel kız gibi geldi fizikte iyi :yenieek:

Değil tabiki ama bi cinslik var , zaten bu film ne kaybettiyse kız oyunculardan kaybetti keşke daha güzel kızlar oynasaydı.

[video=youtube;b2vVlqGwFeQ]https://www.youtube.com/watch?v=b2vVlqGwFeQ&feature=g-all[/video]

Şebnem Dönmez diziye dahil oluyor.. ;)

Bunlarda adam akilli guzel bi kiz koymuyor dizi'ye. Cemre de oyle cok guzel bir kiz degil, gecen bolumde yeni katilan kiz da oyle pek guzel degil. Bu senaristler abuk subuk isimleri kadro'ya almasalar sasardim zaten.

Bunlarda adam akilli guzel bi kiz koymuyor dizi'ye. Cemre de oyle cok guzel bir kiz degil, gecen bolumde yeni katilan kiz da oyle pek guzel degil. Bu senaristler abuk subuk isimleri kadro'ya almasalar sasardim zaten.

Kesinlikle bu dizinin kızları biraz da güzel ve çekici olsaydı 2 katı daha reyting çekerdi.Mis gibi kızlar var kardeşim en adi kızları koyuyorlar koy Sedef Avcı 'yı koy Fahriye Evcen 'i napcan Şebnem Dönmez 'i filan gözünü seviyim.

Kesinlikle bu dizinin kızları biraz da güzel ve çekici olsaydı 2 katı daha reyting çekerdi.Mis gibi kızlar var kardeşim en adi kızları koyuyorlar koy Sedef Avcı 'yı koy Fahriye Evcen 'i napcan Şebnem Dönmez 'i filan gözünü seviyim.

o dediklerinde ahım şahım değil ama haklısın güzel kızlar olsa reyting uçardı

[video=youtube;mpV0jcGVvgI]https://www.youtube.com/watch?v=mpV0jcGVvgI&feature=g-all[/video]

Fragman iyi. Cemre'yi yapmadığı halde hırsızlık suçuyla atacaklarını düşünüyordum halada düşünüyorum.

Fragman tekrar kafaları karıştırdı , Sami ve Güney yapmadığına göre o eldivenler cinayeti kim işledi acaba ? Çatalcalı da neye göre tehdit ediyor Güney 'i , acaba Sami kiralık katil falan mı tuttu ?

Geri
Üst Alt