Cevap: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D

son bölümünü izleyemedim neler oldu kısaca yazabilirmisiniz??

Size burda yazarken 2 part yapmıslar, iyi seyirler. Bende izliyim bakim neler olmus :)

[video=youtube;tEjKWHG-G8U]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tEjKWHG-G8U#![/video]

Kuzey saydırıyor küfürleri yine :asd:

guzel yapmışlarr suanda yayınlanan dizilerden bir leyla ile mecnun digeri kuzey guney ikisi super

Ferhat otel odasında tv'de Toprak Altında ~ Buried ~ (2010) filmini izliyordu. Filmi uyarlacak galiba Kuzey'e :)

Filmi izlemeyenler için belirteyim. Kısacası Kuzey'i gömdü. Kuzey'de bir cep telefonu var. Toprak altından kurtulmak için telefon ile yardım isteyecektir.

Ona yardım edecek isim de muhtemelen Ali olacaktır. Çünkü Ferhat, Ali'ye uçak bileti gönderdi. Ali uçakla mersin'e gidecektir ve Ali Kuzey'i toprak altından kurtarmaya çalışacaktır.

Gelecek bölümü özetledim izlemeye gerek yok :D

Benim düşüncem bu. Çünkü parçaları birleştirince ortaya bu görüntü çıkıyor :ka21:

renkdas bu fikir konusunda tek degilsin benim iziledigim sitede millet aynı yorumları yapmışş diziler cok cabuk cöuluyor mı ne bir daha ki bölümde senaristler yanııltacak bişey bulmaları lazım

renkdas bu fikir konusunda tek degilsin benim iziledigim sitede millet aynı yorumları yapmışş diziler cok cabuk cöuluyor mı ne bir daha ki bölümde senaristler yanııltacak bişey bulmaları lazım

Olay bitmiştir o zaman. Haftaya izleyeceğimzi bölüm şimdiden belli :) İpuçlarını göze sokar gibi gösterirlerse çabuk çözülür renkdaş.

Daha gizemli yapmaları gerek :ka21:

Ben kuzey'i gömdüğünü sanmıyorum. Bence fake attı. İstesem öldürebilirim mesajı vermiş olabilir. Böyle bir sahne bir dizide izlemişdim.

431154_406820349334045_160595023956580_1785870_420290643_n.jpg

kuzey o toprağın altında olsa sağ çıkması imkansız fake attı bence dalga geçiyor kuzeyle mesaj veriyor

Ferhat film seyrediyordu otel odasinda %99 topragin altinda Ferhatin aklina güya,bu arada simay bölümleri cidden cok sacma oldu,adam duracan diyor ye diyor buda yiyiyor,umarim bu dizide mayfa dizisine dönmez,bizim dizilerin cünkü dönüp dolastigi son nokta mafya oluyor...

Bu bölüm genede heyecanliydi.

Bir eklemede simayin babasinin ölümü ona intikam arzusu verecek sanirim kuzeyden öc almak icin.Annesine bagliyacaktir babasinin ölümünü.

Ferhat dizi seyrediyordu otel odasinda,,%99 topragin altinda Ferhatin aklina güya,bu arada simay bölümleri cidden cok sacma oldu,adam duracan diyor ye diyor buda yiyiyor,umarim bu dizide mayfa dizisine dönmez,bizim dizilerin cünkü dönüp dolastigi son nokta mafya oluyor...

Bu bölüm genede heyecanliydi.

Ferhat'ın otel odasında tv'de izlediği Toprak Altında ~ Buried ~ (2010) filmiydi renkdaş. Hatta baş rol oyuncusu da Ryan Reynolds'dır. CIA NY değil yani :ka21:

Her türlü iddia'ya girerim :p

Ferhat'ın otel odasında tv'de izlediği Toprak Altında ~ Buried ~ (2010) filmiydi renkdaş. Hatta baş rol oyuncusu da Ryan Reynolds'dır. CIA NY değil yani :ka21:

Her türlü iddia'ya girerim :p

Sen iddia'ya girmeye amma merakli bir kardesimizsin :D

2 Dakika bekleseydin duzeltmistim mesajimi bende gördümki ben yalnis görmüsüm,30 saniyede mesaj editliyorum arkadas aman yakaliyayim modunda :D Gir hadi:lol:

Geri
Üst Alt