Cevap: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D

Sen iddia'ya girmeye amma merakli bir kardesimizsin :D

2 Dakika bekleseydin duzeltmistim mesajimi bende gördümki ben yalnis görmüsüm,30 saniyede mesaj editliyorum arkadas aman yakaliyayim modunda :D Gir hadi:lol:

Yok be reis :asd:

Filmlerle aram iyidir, sen de CSI NY deyince bir an kendimi sorguladım :D

Ondan yazdım mesajı :asd:

Yok be reis :asd:

Filmlerle aram iyidir, sen de CSI NY deyince bir an kendimi sorguladım :D

Ondan yazdım mesajı :asd:

Banada esim söyledi ordan calmislar diye fazla dikkat etmemistim seyrederken,ama sonra burda o film konulmus inceledim film olduguna karar verdim :D

Banada esim söyledi ordan calmislar diye fazla dikkat etmemistim seyrederken,ama sonra burda o film konulmus inceledim film olduguna karar verdim :D

Bizde yanlış olmaz abi :ka21:

[video=youtube;I1qAaOd1GZE]https://www.youtube.com/watch?v=I1qAaOd1GZE[/video]

Eğer fragman rüya falan değilse, tespitimde haklı çıktım :ka21:

Toprak-Altinda-19.jpg

Yönetmen Buried flimini çok sevmiş heralde.:D

yine her zamanki gibi perşembe netten izlerim :ka21:

Bu bölümü mezar sahnesine kadar uzattilar biraz, son sahne disinda pek bir sey ögrenemedik. Simay'in annesi ile olan sahne disinda bu bölüm mezar sahnesine kadar durgundu bence.

Bu bölümü mezar sahnesine kadar uzattilar biraz, son sahne disinda pek bir sey ögrenemedik. Simay'in annesi ile olan sahne disinda bu bölüm mezar sahnesine kadar durgundu bence.

Aynen.

Son sahnesini izlemek için sabahı beklerdim o kadar söyleyim :) Son sahnesi tüm Türk dizi tarihine bedel.

Son sahnesini izlemek için sabahı beklerdim o kadar söyleyim :) Son sahnesi tüm Türk dizi tarihine bedel.

Son sahne vasatti bence. :D Bu arada orda mezarda yatarken bir tane mesaji gönderdigi kisiye ulasamamisti, orda bence Cemre'ye seni seviyorum gibi seyler yazip elveda demek istedi.

Son sahne vasatti bence. :D Bu arada orda mezarda yatarken bir tane mesaji gönderdigi kisiye ulasamamisti, orda bence Cemre'ye seni seviyorum gibi seyler yazip elveda demek istedi.

O da bi ihtimal olabilir , yalnız mezarın içinde ağladı ya çok etkiledi beni bu Kıvanç kızları değil bütün delikanlıları da etkiliyor harikaydı gerçekten.

Çok boş bir bölüm oldu.

'' Bu raundu kazanamadın Ferhat ''

İlerki bölümde saati geriye alıp nasıl mezardan çıktığını göstermeleri lazım çok etkileyici olur .

Bomboş bir bölümdü. Son sahne harikaydı. Tabi Yaz yaklaştı. Abuk subuk seyler yapıp dizinin ömrünü +20 bölüme çıkarmaya çalışıyorlar.

O da bi ihtimal olabilir , yalnız mezarın içinde ağladı ya çok etkiledi beni bu Kıvanç kızları değil bütün delikanlıları da etkiliyor harikaydı gerçekten.

Beni o kadar etkilemiyor. Yapma etme :coffee:

Geri
Üst Alt