Cevap: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D

O da bi ihtimal olabilir , yalnız mezarın içinde ağladı ya çok etkiledi beni bu Kıvanç kızları değil bütün delikanlıları da etkiliyor harikaydı gerçekten.

Keske o mesaj Cemre'ye gitseydi, en azindan su Zeynep denen kizdan kurtulurduk. Bu Zeynep acayip sinir ediyor beni ya, sanki kendi dünyasinda yasiyor, bütün dünya onun etrafinda donüyormüs gibi bir havasi var.

Dizi başladığı saatlerde yola çıksak Ali'den önce Mersin'de olurduk. Ne kadar uzun ve boş sahnelerle dolu bir bölümdü.

Keske o mesaj Cemre'ye gitseydi, en azindan su Zeynep denen kizdan kurtulurduk. Bu Zeynep acayip sinir ediyor beni ya, sanki kendi dünyasinda yasiyor, bütün dünya onun etrafinda donüyormüs gibi bir havasi var.

Haklısın Zeynep çok yapmacık bana göre de , Simay zaten cinayet sebebi , Cemre fena değil ama biraz daha alımlı biri olabilirdi yani daha gündemde daha hoş biri Örn:Ezgi Eyüboğlu olabilirdi.Kızlar yönünde çok çekeceği var bu dizinin Banu da çok havalı.

Haklısın Zeynep çok yapmacık bana göre de , Simay zaten cinayet sebebi , Cemre fena değil ama biraz daha alımlı biri olabilirdi yani daha gündemde daha hoş biri Örn:Ezgi Eyüboğlu olabilirdi.Kızlar yönünde çok çekeceği var bu dizinin Banu da çok havalı.

Aynen.

Bir de bütün kadin oyuncular sanki biraz fazla makyaj kullaniyor gibi geldi bana. Mesela Zeynep'in yüzü bembeyaz, biraz daha makyaj kullansa korku filminde bile oynar. :D

Evet doğal güzellik sıfır , saçlar yapılı yüz bembeyaz öyle güzellik olmaz.

Çok kötü bir bölümdü.Resmen 1.5 saat gecen bölümün tekrarını izledik.

Aynen.

Bir de bütün kadin oyuncular sanki biraz fazla makyaj kullaniyor gibi geldi bana. Mesela Zeynep'in yüzü bembeyaz, biraz daha makyaj kullansa korku filminde bile oynar. :D

Gördüntü resmindeki kızın adı Mila Kunis idi galiba , Kuzeye o yakışır :D

Dizi basladigindan beri abartisiz söylüyorum son sahne haric en kötü bölümdü.

Tek izlediğim dizi bu.

[video=youtube;5EGBOmbbmvs]https://www.youtube.com/watch?v=5EGBOmbbmvs&list=UUq0rwzp5dJ12kUnmjFIarBQ&index=5&feature=plcp[/video]

Son sahneyi kaçıranlar için son sahne :ka21:

[video=youtube;rB2sjVInyuI]https://www.youtube.com/watch?v=rB2sjVInyuI&list=UUq0rwzp5dJ12kUnmjFIarBQ&index=1&feature=plcp[/video]

Kaçıranlar için 28. bölüm'ün tamamı. İyi seyirler.. :ka21:

Haftayada 1 bölüm mezardan nasıl çıktığını göstermez umarım. ;)

Son sahne muthisti, ah Kuzeyyy ah :D

Geri
Üst Alt