Cevap: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D

yarınki bölümün iyi olacağını zannetmiyorum ferhatın sonu geliyor 2 3 hafta heyecan olur ferhat biter yeni düşmanlıklar başlar o sırada biraz heyecan olur sezon sonuna kadar durgun vaziyette düşmanlık devam eder ve klasik ay yapım dizileri finali kötü son

Basit sahneleri uzattikca uzatiyorlar. 2 saattir izliyorum 1-2 sahne disinda cok kötü yine.

bu ne ferhatmış arkadaş butun dizi bu adam etrafında dönuyor, hiçmi güzel şey olmaz illa acı ızdırap!

Ynt: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D

Guneyin Annesi kadar patavatsız bi kadin yok.

Karı icimi baydı kapattım:o

Bu handan hanım krize sokar adamı..

Az önce youtube yorumlarında biri yazmış çok mantıklı geldi:) :

Kuzey Bekir abinin islerinin basina gececek !... Sonra Burak catalcali ondan yardim isteyecek. Kuzey hem Bekir abinin islerinden gelen Para sayesinde Ferhati Deniz ile deliginden cikarmaya calisacak. hem GÜNEYin isine burnunu sokacak. Sermaye artirimindan Pay sayibi olucak ve Güneyi karsisina alicak.

ferhat'ın kızı neymiş lan öyle :yoji: cemre'den vazgeçtim şerefsizim kuzey onla olsun :D

şu handan hayattan soğuttu lan beni ne moktan bir roldür ferhat'ın kaza kurşununa felan gitsin gebersinde kurtulalım :D

Az önce youtube yorumlarında biri yazmış çok mantıklı geldi:) :

Kuzey Bekir abinin islerinin basina gececek !... Sonra Burak catalcali ondan yardim isteyecek. Kuzey hem Bekir abinin islerinden gelen Para sayesinde Ferhati Deniz ile deliginden cikarmaya calisacak. hem GÜNEYin isine burnunu sokacak. Sermaye artirimindan Pay sayibi olucak ve Güneyi karsisina alicak.

saçma fragmanları izlememiş herhalde arkadaş kuzey burak arası iletişimi zeynep iman gücüyle sağlayacak herhalde

ulan sermaye arttırımı modasını başlattık KUZEY GÜNEY'e kadar gitti iyimi :asd: büyüksün ÜNAL BAŞKAN :tiphat:

Yarın birgün ahmet çakar'dan programda KUZEY GÜNEY'deki sermaye arttırımını incelemesini bekliyorum :asd:

Kuzey ferhat'ın kızını aşık etsin kendine bilerek başka birşey istemiyorum :q :ciftetelli: :uyy:

Geri
Üst Alt