Cevap: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D

[video=youtube;-7ePIEfNWRc]https://www.youtube.com/watch?v=-7ePIEfNWRc&feature=g-all-lik[/video]

Hadi bakalim yarin Kuzey Guney'i izlerim sabah.

Yine gidemedi adam.

Tam bir lesh bölüm , hafta artık heyecanlı izleyemiyorum.

Neredeyse tüm bölüm havaalanında geçti.

Kuzey cemre konusması dışında çöp bir bölümdü.

Duygusal bir bolumdu, kotu falan degildi. Ila her bolumde aksiyon mu olacak. Iyi bolumdu, bikmadan izledim fakat bolumun final sahnesi olmamis, heyecansiz bitti.

berbat bir bölümdü lanet olsun yayında ve yapımda emeği geçen herkes tebrikler.. neyse ulan en sevdiğim diziyi berbat ettiler tutturdular bir güney de güney görende cemre ile evlendi 10 yıl sonra ayrıldı sanacak :42: :sopa:

Dizi resmen ask dizisi oldu. Bundan sonra tüm bölümler böyle gececek. Dizi bitene kadar sürekli ask konusu, ego tatmini, intikam(sacma sapan cocukca seyler) gibi seyler izleyecegiz.

Bu arada Demet'le Kuzey beraber olacaklar demistim, o iddiami degistiriyorum. Demet, komserle beraber olacak. :yenieek:

Türkiyedeki bütün diziler aşk üzerine kurulu zaten.Ne bekliyoruzki.Önemli olan dizi akıcılıgını kaybetmesin.Bence bu sene gayette güzel gidiyor bir kac bölüm hariç.

Dizi resmen ask dizisi oldu. Bundan sonra tüm bölümler böyle gececek. Dizi bitene kadar sürekli ask konusu, ego tatmini, intikam(sacma sapan cocukca seyler) gibi seyler izleyecegiz.

Bu arada Demet'le Kuzey beraber olacaklar demistim, o iddiami degistiriyorum. Demet, komserle beraber olacak. :yenieek:

o net görülüyor zaten :asd:

sezon öncesi fragmanlar çok kötü oldu yahu ne olacağını biliyoruz bekliyoruz öyle cemre ne zaman girecke hapise diye felan

Re: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D

Yanlış anlamayın insanların zevklerine ve tercihlerine saygım büyüktür fakat bu soruyuda sormadan edemiyorum allah aşkına bu diziye nasıl tahammül ediyosunuz anlamıyorum :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Cevap: Re: Kuzey Güney | Çarşamba | 20.00 | Kanal D

Yanlış anlamayın insanların zevklerine ve tercihlerine saygım büyüktür fakat bu soruyuda sormadan edemiyorum allah aşkına bu diziye nasıl tahammül ediyosunuz anlamıyorum :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

sevdiğin dizileri söyle bakayım :) ?

Geri
Üst Alt