Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.843
- 29.228
- 2.993
Kesiyor ama çalışıyor!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mehmet biliçinoğluna bu forumda yapılan eziyet nedir be kardeşim herkes vuruyor :crushed:hani iltifat ettin eyvallah da o resimdeki hippie'nin konumuzla ne alakasi var?
☆$☆
bknz.#40mehmet biliçinoğluna bu forumda yapılan eziyet nedir be kardeşim herkes vuruyor :crushed:
aramızda koçta okuyan varmı ? koç üni de tepeden görsek ne güzel olur .
Yok.aramızda koçta okuyan varmı ? koç üni de tepeden görsek ne güzel olur .
Git kumda oyna o güzel beynini yorma
aramızda koçta okuyan varmı ? koç üni de tepeden görsek ne güzel olur .
Makarna mı kömür mü? Bence makarnaya verirsin sen.hayırdır ?
Biz burada ağaç kesmenin zararlarından bahsediyoruz sen ama onlarda kesiyor diye geliyorsun...Bazen savunalım da nasıl olursa olsun diye ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz..
Bu devlet eliyle yapılan bir katliam.. Devlet bunu yaparsa özel sektör b.kunu çıkarır.. Kardeşim bunu yapan devlet Koç'un ağaç katletmesine karşı çıkar mı?
Koç sanki buradakilerin babasının oğlu savunacaklar ama bu katliamı yapanlar seninle bir akrabalığı var sanırım ki savunuyorsun? Ben önce devletin yaptığı katliamı görürüm ayrıca Koç ağaç katliamı yapmışsa buna önce ağlayarak savunduğunuz devlet karşı çıkmalı ama oda ağaç kesmekle meşgul..
Makarna mı kömür mü? Bence makarnaya verirsin sen.
nerde? ne zaman? kimi ? nasıl ? savunmuşum . ilk önce bunu gösterirmisin. tabiki savunmuyorum ama bunları ortaya çıkarıp gündem yaratmak bana saçma geliyor. çevresine gram önem vermeyen bir millet olarak bunları eleştirebilmemiz için önce kendimizi değiştirmemiz gerekiyor. önce aynaya bakalım ondan sonra konusuruz . burdan bakıldıgında herkes düzgün çevreye duyarlı insanlar gibi gözükebilir . keşke dünya bu kadar güzel bir yer olsaydı ...
He Avrupa'da zaten arabalar ağaçların içlerinden geçiyorBu iş için ağaç kesimi çok abartılmamalı ama gereksiz şeylere için ağaç kesmek saçmalık.