Kuzey Marmara Otoyolu'nun Havadan Fotoğrafı

hiçbir şeyi inkar etmedim . sizlerinde görmesini istedim . ben sürekli yanından geçiyorum . senin muhalif oldugunuda kastetmedim . böyle birşeye karsı olmak için muhalif olmana gerek yok . senin düşüncene saygı duyarım en azından saygılı bir şekilde tartısıyosun . ülkemizde böyle insanları arar olduk .

O yanlara villa site bilem yapılır ki

Avrupanın en büyük havalimanını sazlığa inşaa etmeye çalışan bir zihniyetten fazlası beklenemezdi..

ahaahah komikazeler :D kaptıracaz diye her şeyi forumda haber ediyorsunuz.

ciddi olursam; bence de fazla ağaç katliamı yapılıyor kafa yapımızın değişmesi lazım lakin fazla kesilen yerlere tekrar ağaç dikilebilir. Belkide oralarda başka projeler vardır. Belkide oraları milletvekili akraba hısım almıştır değerlenecek diye.

ahaahah komikazeler :D kaptıracaz diye her şeyi forumda haber ediyorsunuz.

ciddi olursam; bence de fazla ağaç katliamı yapılıyor kafa yapımızın değişmesi lazım lakin fazla kesilen yerlere tekrar ağaç dikilebilir. Belkide oralarda başka projeler vardır. Belkide oraları milletvekili akraba hısım almıştır değerlenecek diye.

Güzel ironi. Sevdim.

(Genç Rabialar rahatsız)

yuksekgerilimhattiB.jpg

Burası da benim köyüm.. Yeşillik cenneti olarak bilinen Artvin'in bir köyü
Köyü çevreleyen dağlardan tam 7 tane yüksek gerilim hattı geçiyor ve altındaki ağaçlar kesiliyor.. Şuan güncel görüntüsü yok elimde ama dağları hat boyunca ağaç kesilmiş durumda bu köy,heyelan riski bulunan da bir köy tepelerde yapılan ağaç katliamı sadece görüntü kirliliğini değil heyelan riskini de arttırıyor.... Daha önce köy topraklarının ve evlerinin yarısı da Baraj suları altında kaldı

Burada artistlik yapıp ne var ya 2 ağaç kesiliyorsa diyenler bu katliam yapılan yerlerde veya çevresinde yaşayan insanların yanına gidip yapsanıza şu artistliğinizi ;) Orada anlatsanıza ağaç kesiliyor ama yol yapılıyor diye...

Hala savunanların olması çok ilginç lan. Aziz Nesin'e daha fazla hak verdiğim zamanları yaşıyoruz.

He Avrupa'da zaten arabalar ağaçların içlerinden geçiyor :D Bu iş için ağaç kesimi çok abartılmamalı ama gereksiz şeylere için ağaç kesmek saçmalık.

bwEIZl2.jpg

Benim balkondan (avrupa), kis oldugu için agaçlar yaprak dokmus durumda, yani bu agaçlarin "az" gorundugu durum.

ironi yada değil sizin zorunuza giden bizim hoşumuza gidiyor. :asd22: genç beceriksiz darbeciler her şeyden rahatsız. her şey mi zorunuza gider yahu.

Yapılanlara karşı bunu yaziyorsun ya ciddiye alinacak bir sahsiyet değilsin. Makarnaya mi verdin kömüre mi?
(Genç rabialar rahatsız)

Gezici, darbeci, paralelci, millete hizmet düşmanlarına gelsin.

10649510_1061600897202495_5402967328847873607_n.jpg

Geri
Üst Alt