# Kwadwo Asamoah

Asamoah ı bu sene izliyorum böyle ekstrası yok gibi geliyor bana umarım yanılırım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir şekilde geleceğine inanıyorum Terim'in tam istediği oyuncu profiline çok daha uygun özellikle sol bek, sol açık ve orta saha oynamasından dolayı Terim bir şekilde şartların zorlamasını isteyecektir umarım juventus'u bir şekilde ikna ederiz, bir sol bek'ten daha fazlası kısaca çok ihtiyacımız var Asamoah gel artık

Bence ne bu kis transfer döneminde ne de yaz transfer nöbetinde gelmeyecek bu adam.

Yaklaşmakta olan bir Asamoah... İmparator istiyorsa bu iş biter ben sadece sol bek olarak da alındığını düşünmüyorum Terim orta saha eksikliğinde de orada kullanacaktır bizim için tam bir joker oyuncu olacak

Fatih Terim, Kwadwo Asamoah transferi için İtalya'daki bağlantılarını devreye soktu
(beIN SPORTS)

Son düzenleme:
Bugün kupadan elenmesine sebep olsa da yarın teklifi anında kabul etseler kıyak olur. Saldır Torino :D

Transferindeki süreç inanılmaz;
Haziran gibi başlayan temaslar sonrası Asamoah'ın karısı tarafından İstanbul'da yaşamak istemeyince transfer askıya alınmıştı fakat zaman geçtikçe Temmuz'un sonuna doğru gelince Asamoah'ın karısını ikna ettiği ve kulübe haber yollamasıyla beraber tarihimizin en garip süreci başlamıştı. Oyuncuyla ilgili her şeyi çözdük derken Juventus'un ilk başlarda sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalmış Asamoah için 10 m euro'dan kapıyı açmasıyla bunlar tok satıcı bize vermezler diyerek gene transferin olmayacağı düşüncesine kapıldık tabi bu süreçten 2 hafta sonra bizimkiler pazarlıkları sıkılaştırıp Asamoah'ın da baskısıyla juvenin 6.5 m euro'lara kadar düşürdüğü haberi ve bizimkiler de 4.5 m euro'ya teklif yükseltmesi sonucu aha bu transfer bu sefer biter sonuçta 2 m euro ne ki derken tam juventusu ikna etmişken bu sefer Atalanta denen bir takım ortaya çıktı ve spinazzola'yı vermiyoruz diye tutturunca gece gündüz asamoah nöbeti tutarken spinazzola nöbetine geçmiştik bu süreçte Spinazzola kulübüne ben Juve'ye dönmek istiyorum diye baskı yaparken Atalanta'da elimdeki sol beki göndermem bana Geneo'dan Laxalt'ı alın diye tuturmuştu. Transfer de son günlerde Asamoah'dan çok Spinazzola hakkında bilgi edinmeye çalışıyorduk özellikle Spinazzola'nın sosyal medya hesabından veda yazısı sonrasında son güne girilecekken saat 01:30 sularında tüm spor medyasının Asamoah Galatasaray'da haberleriyle çalkalanması sonrası bayram havasına girmiştik sabah uyandığımızda sosyal medya hesabının sahanın soluna güneşin geldiği manidar bir paylaşım yaptı bu süreçte Mert Çetin ve bazı kişilerde anlamlı paylaşımlar yaptı tam her şey bitti sonunda yıllardan beri kavuşamadığımız sol beke kavuşacağız diye beklerken saatler geçtikçe olumsuz haberler düşmeye başladı ve spinazzola transferinin gerçekleşmemesi sonucu Asamoah'ında transferi belirsiz bir hal aldı bir şekilde olmayacak derken gene bir umut CL listesine yazılmazsa geleceği hatta yazılmayacağını liechtenstein'in yazılıp Asamoah'ı da yollayacakları haberi dolaşırken 19:00 sularında gene Asamoah'ı kadroda görünce tüm hayallerimiz suya düşmüştü ve bu işin böyle kalmayacağını biliyorduk.

Bu iş bitmedi bence Asamoah öyle ya da böyle gelecek en sonunda da güzel bir anı olacak...

Bazıları bu takımın maçı olduğu gün apar topar tesisleri terk edip takımdan gitmek ister bazıları da bize gelmek için juventusun 3 kez sözleşme uzatma teklifini geri çevirir. Torino da adam gibi adam var, o parçalıyı da umarım yakın zaman da giyecektir kara aslanımız..

Bu saatten sonra İtalyan mayfası çözer bu işi direk temasa geçilmeli

Kwadwo Asamoah, sezon sonunda Inter ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Yıldız futbolcu senelik 3 milyon euro'ya "evet" dedi. (Corriere dello Sport)

İnanmıorummmm

Geri
Üst Alt