Kylian Mbappé Başlığı

Campos'da gitmeyi istiyormus. Keske Galatasaraya imzayi atsaydim demistir.

Öngörülü başganım benim. Zaten bir sen birde ünal başgan vardınız bu alemde. Ünal başganı yediler bir sen kaldın.

Vay Vay Vay :D
FezNZhwWIAEBEZz

Yok bu çocuktan olmaz, ya bir karar vermişsin verdiğin kararın arkasında dur, psg'nin efsanesi ol

Messi Psgye geldiğinde Mbappenin yardımcısı olmaya geldi dendi penaltı kullanmaya bile gitmiyor filan diye gülenler dalga geçenler oldu.

Geldiğimiz noktada Messinin gölgesinde kalan bir Mbappe var ve kaçmağa çalışıyor.

Messi Psgye geldiğinde Mbappenin yardımcısı olmaya geldi dendi penaltı kullanmaya bile gitmiyor filan diye gülenler dalga geçenler oldu.

Geldiğimiz noktada Messinin gölgesinde kalan bir Mbappe var ve kaçmağa çalışıyor.
biraz aklı olsa haalandın istatistiğini yapardı ama bizimki sığırppe oldu hepten acayip kötü.

Görünen o ki şerefsiz satılık İspanyol medyası gündem operasyonu yapmış. İspanyol Federasyon başkanının mesajları sızmış Sevilla'ya, Valencia'ya, Villarreal'e falan sövüyor hasta Madridliymiş. Çakal satılık Marca da hemen bunu baskılayacak gündemi sezip bu garibanı yine algı operasyonunun merkezine koymuşlar.

Real Madrid'e göz kırptı ama istediği cevabı alamadı sanırım 1 hafta sonra yalanlıyor

Yemin ediyorum mal bu çocuk.

Perezin daha mbappeyle işi olmaz. Bedavayken 1 sene uğraştılar son anda gelmedi. Simdi gidip araplarla pazarlık edip onların ağız kokusunu mu çekecek. Uğraşmaz. Realimizin güncel hedefleri KraLeao ve Belington.

Neymar Messi seneye Barcadaaaaa Realli olanlar korkmaya baslasin var mi bilmiyorum da :sneaky:

Geri
Üst Alt