Kylian Mbappé Başlığı

1761493369046.webp

Kylian Mbappé ve Altın Ayakkabısı

1762027504145.webp

1762027512333.webp

Hayvanoğluhayvan bir futbolcu. Xabi Alonso ile arası ekstra iyi olunca, tüm yetenek seti + duygusal ilişkiler birleşince performansı anomali haline geldi. Haaland ile beraber dünyanın ileri hücumda durdurulamaz 2 oyuncusundan biri.

Bu sezon ne Haaland ne Mbappe, ikisini sindirmeyi başaran 1 tane stoper olmadı daha.

Niyeyse sevmiyorum.

Bence günümüz futbolunun problemlerinden biri bu. Muazzam topçular var ama günün sonunda hepsi birbirine benziyor. Yani karakteristik olarak bir fark yok, isimleri değişiyor sadece. Yamal, Mbappe, Vini vs.

Haliyle bi ruhsuzluk söz konusu. Sanki kopya veya makine ürünü gibi hissettiriyor. Bence bununla alakalı. 2000'lere baktığımızda çok beğendiğimiz bu tarz futbolcuların hepsi aynı zamanda bi süper kahraman misali hepsi kendisini ayırt eden ekstrem özellikleriyle öne çıkıyordu.

Edit: Çok iyi futbolcunun tanımı Messi ile değişti. Artık ne kadar Messi gibi oynayabiliyorsan o kadar iyisin. Bugün Zidane, Beckham, İnzaghi vb bu tarz futbolcu olduğunda eksik kalıyorsun.

Bence günümüz futbolunun problemlerinden biri bu. Muazzam topçular var ama günün sonunda hepsi birbirine benziyor. Yani karakteristik olarak bir fark yok, isimleri değişiyor sadece. Yamal, Mbappe, Vini vs.

Haliyle bi ruhsuzluk söz konusu. Sanki kopya veya makine ürünü gibi hissettiriyor. Bence bununla alakalı. 2000'lere baktığımızda çok beğendiğimiz bu tarz futbolcuların hepsi aynı zamanda bi süper kahraman misali hepsi kendisini ayırt eden ekstrem özellikleriyle öne çıkıyordu.

Edit: Çok iyi futbolcunun tanımı Messi ile değişti. Artık ne kadar Messi gibi oynayabiliyorsan o kadar iyisin. Bugün Zidane, Beckham, İnzaghi vb bu tarz futbolcu olduğunda eksik kalıyorsun.
Evet usta.

Çok beğeniyorum ama bence sol tarafa geçip Benzama tarzı biriyle oynamalı.
Aslında demek istediğim Real bir seçim yapmalı. Vinny'yi elden çıkarmalı. Sonra da her ne kadar transfer politikalarını değiştirdilerse de Kane için ciddi fedakarlık yapardım veya ona benzer genç birisi varsa alırdım.

Şuan real madridi temsil eden ve yakışan tek futbolcu. real madrid geçen sezondan beri seviye düşüşü yaşıyor ve yakında büyük bir harcama yapıp takımı güçlendireceklerini düşünüyorum. yoksa mbappe falan kazan kaldırır gibi duruyor.

gerçek mi o haber

Geri
Üst Alt