Kylian Mbappé Başlığı

Ben Fenerbahçeli olsam ve Galatasaray forumunda takılsam bu tip ifadeler kullanmazdım. Sana bir arkadaş tavsiyesi. sakin olmanı öneririm. Fair-Play yolunda sen bu forum için mihenk taşısın. Kaybetmek istemeyiz seni :hat:
Birsey demedim ki sadece farkinda oldugumu bilsin dedim. doguda benimle dalga gecmeye calisiyor.

beni onlara oyuncak olayim diye gelmedim ki buraya

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu çocuğu çok beğeniyorum ama aşırı salak yada menajeri kullanıyor bunu kariyer diye psgde ömrünü çürütecek bu salaklikta devam ederse zamanla siradanlasir

Hey amigo come to real madrid

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chelsea de oyuncu kalmayabilir hazard,kante,willian hiç düşünmeden teklif yapsınlar bu çocuğa ...

oraya gitmesini istediğimden değil chelsea nin yapacağı en mantıklı hamlelerden olur diye söyledim en yetenekliler ispanyaya gidiyo hep bu kezde ingiltere olsun...
Bunu alamazlar cunku PSG birakmaz simdilik, kendisi de Chelsea ye gitmek isteyecegini zannetmiyorum. Dogru bir adim degil onun icin.

Mbappe iyi güzel de bunun rakibi olması lazım. Messi-Ronaldo rekabeti yüzünden 10 senedir dünyada millet birbirini öldürüyor. Tek başına kalırsa sıkıntı.

Real Madrid'in yeni transferi Vinicius Jr. olabilir mi bakalım.. Çok büyük beklenti var kendisinden.

Mbappe için de hala erken.

Messi - Ronaldo seviyesine çıkmak kolay değil. Zaman gösterecek ama potansiyel olduğu kesin.

Sırf bu derdo sinirlendi diye, diğer adama da direkt kırmızı vermişler.

Geri
Üst Alt