Kylian Mbappé Başlığı

PSG, Real Madrid'in Mbappe için yaptığı 200 milyon avroluk teklifi reddetti. (Marca)

Josep Pedrerol: "PSG, Real Madrid'in Mbappe için yaptığı 200 milyon euroluk teklife cevap bile vermedi."

Mal bunlar da, tamam anladim para cok sizde cok bravo! Herif imzalamiyorum dedi 3 defa simdi sezon sonunda belese gidecek. 200 milyon euro da az para degil hani.

Josep Pedrerol: "PSG, Real Madrid'in Mbappe için yaptığı 200 milyon euroluk teklife cevap bile vermedi."

Mal bunlar da, tamam anladim para cok sizde cok bravo! Herif imzalamiyorum dedi 3 defa simdi sezon sonunda belese gidecek. 200 milyon euro da az para degil hani.
Gün gelir realin çöplerini toplayabilmek için kapılarında yatarlar yine

Mauricio Pochettino: "Mbappe'nin, Messi ve Cristiano Ronaldo'nun seviyesinde olduğundan şüphem yok."

Tom Holland: “Ballon d'Or töreninde Mbappé ile tanıştım. Ona, 'Tottenham'a git' dedim. Ama o kahkaha atarak, 'bu imkansız' dedi."

FGj0LGiXEAABd_2

23 yaşındaki Kylian Mbappe'nin an itibariyle profesyonel futbol kariyeri:

⚽ 213 Gol
🅰️ 102 Asist

Messi kazmasına kıyak yapip gol attırmış.

Mbappe, Ligue 1'de yılın oyuncusu seçildi.

👕 34 maç
⚽️ 25 gol
🅰️ 19 asist

1652733655184.webp

Mbappe: "Kararımı verdim, sadece birkaç ayrıntı kaldı ama bitti."

Mbappe, Real Madrid'den imza parası olarak 100 milyon euro alacak. (Di Marzio)

PSG’nin sözleşme uzatma teklifine ve de Real Madrid’e hala yanıt vermeyen Kylian Mbappe, kararını Pazar günü duyuracak. (@lequipe)

Zamaninda nasil Ronaldo'yu sisirip Messi ile arasinda bir suni rekabet yarattilarsa simdi aynisini Haaland ile yapiyorlar. Haaland mevcut haliyle Mbappe'nin tirnagi edecek bir topcu degil.

Oldum olası sevmedim bu çocuğu.

Geri
Üst Alt