Kylian Mbappé Başlığı

Messi ve ronaldo 1-2 yil sonra birakirsa önümüzdeki 10 yil Mbappe/Haaland rekabeti izleyecegiz

Kupa olarak geçebilir çünkü daha 24 yaşında(yeni girecek) ve en kötü 3 tane dünya kupası var önünde aynı zamanda fransa kadro olarakta 3 dünya kupası kadar favori sayılabilecek bir genç çekirdeğe sahip, aynı zamanda fransa ve la liga şampiyonluklarını eşit şekilde yerel şampiyonluk olarak sayabilirsek kazanması gereken 4 ŞL ve baya bir altın top ile messi ile kupa ve ödül olarak yarışabilir ve geçme şansı olabilir ancak sezonda ortalama 60-70+ yapabilir mi gol+ asist olarak bilmiyorum

35 e kadar sakatlanmadan hızını çevikliğini korursa rekorları kırar. Ama hiç kolay değil Messi ile Ronaldı nun rekorları zor kırılır bence o süreklilik kolay değil.

Ronaldo 2 yaş büyük dendi, 12 yaş küçüğü Junior Ronaldo’yu da tokatladı.
Büyüksün GOAT 🐐

Hakikaten 200 kağıt alıyorsa bir şey diyemem fakat challenge istiyorsa Madrid yahut İngiltere geçişi yapması elzemdir.

Kupa olarak geçebilir çünkü daha 24 yaşında(yeni girecek) ve en kötü 3 tane dünya kupası var önünde aynı zamanda fransa kadro olarakta 3 dünya kupası kadar favori sayılabilecek bir genç çekirdeğe sahip, aynı zamanda fransa ve la liga şampiyonluklarını eşit şekilde yerel şampiyonluk olarak sayabilirsek kazanması gereken 4 ŞL ve baya bir altın top ile messi ile kupa ve ödül olarak yarışabilir ve geçme şansı olabilir ancak sezonda ortalama 60-70+ yapabilir mi gol+ asist olarak bilmiyorum

Zaten DK kazandi

Büyük topçu, bu yaşta bu sakinlik, liderlik, konsantrasyon, en az 10 sene dünya futboluna damga vuracak artık. Seveni var sevmeyeni var olabilir ama şuan dahil dünyanın en iyi futbolcusu, gelmiş geçmiş demiyorum o da messi zaten

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Senelerce kafa ütülediler Ronaldo gibisi bir daha gelmez diye adam daha futbolu bırakmadan daha iyisi geldi. Kendisi Cristiano Ronaldo'nun yapabildiği her şeyi ondan daha iyi yapabilmektedir. Kafa golü hariç. Onu da öğrenir daha vakti var. Öğrenmese de olur diğer şeylerde çok daha üstün.

Kendisinden neden nefret ediliyor onu da anlamıyorum. Herif dünyanın faal en iyi topçusu bugün de bunun neden böyle olduğunu gösterdi diye düşünüyorum. Tabii ki de en iyisi en çok para veren yerde oynayacak. Madrid şerefsiz medya taktikleriyle transfer etmeyi denemeyi bırakıp paraya kıyıp alırsa alır. Almazsa da PSG'de kalır. Örneğin bu adam Alman olsa ve Bayern'de kalsa bu muhabbetleri kimse yapmazdı. Oysa Bayern'de yapılmış istatistikle PSG'de yapılmış istatistik arasında o kadar da fark yok. Hatta Bayern daha dominant olduğu için orada istatistik yapmak daha kolay bile denebilir.

Yaşı daha çok genç. 23-24 yaşlarında.

27-32 yaş aralığındaki prime dönemi beni korkutuyor.

Geri
Üst Alt