Kylian Mbappé, Real Madrid Yolunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1708335537935.png

Kylian Mbappe'nin Real Madrid ile sözleşme detayları:

✍️ 5 yıllık sözleşme
💰 Senelik net maaşı 20 milyon € + bonuslar (Real Madrid'de oynamak için PSG'deki maaşından daha az miktar alacak)
🤑 İmza ücreti 50 milyon €
📆 17 Temmuz'da imza töreni

[@Marca] [@Santi_J_FM]

Real Madrid'de bu kadar transferi birarada nasıl oynatacak vallahi inanılmaz bir takım olma yolunda ilerliyor. Endrick gelecek , Mpabbe gelecek .Pehhhh.

50 aydır gidemedin reale be adam.

git herkes rahatlasın.

kontratı mı bitiyor ki bonservisle mi ?

Maaş için 60 falan istiyor deniyordu. Endrick falan geliyorken nerede oynatacaklar acaba? Ortamı bozacak hava var bunda.

yani boş adam diyememde - yıllık maaş paralaraına bak.

topçu olaydık keşke ya

Kulübün maaş politikası o. Yedek oyuncular bile 4-5 milyon net alıyor orada. Mbappe daha fazla ücretli bir takım bulabilirdi, kabul etmesi ilginç.
şampiyonluklar için gidiyordur - altın top için gidiyordur. o açıdan mantıksız hareket değil kariyer tercihi olarak.

Haaland'ı city alırken Real'le mi yarışıyordu hatırlamıyorumda iyiki EPL 'ye gitmiş - yoketti resmen ayı. Reale gitse üzülürdüm.

PSG'de boşuna ek 1 yıl yaşlandı resmen bana göre Bappe, epeyde antipatik uluyorum kendisini nedeni yok ama.

Real Madrid korkunç bir takıma dönüşecek gibi.

Zidane, Ronaldo Nazario, Figo, Carlos, Beckham'lı dönemden bu yana kurdukları en iyi takımı kurmak üzereler.

Real bu transferle birlikte rüya takıma evrilir.

Barca alt yapıdan 2.Messiyi çıkarmazsa ağır bir dominasyon geliyor gibi

Real Madrid çaktırmadan inanılmaz bir kadro kurdu. Defans hattını da bir tık ileri taşırlarsa uzun süre karşılarında kimse duramaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt