Kylian Mbappé, Real Madrid Yolunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimmich gibi bir orta saha almadıkları sürece Kross ve Modriç ile sağladıkları oyun kimliğini sürdürmeleri zor.

Mbappe+Vini+Rodrygo yaparlarsa Messi-Neymar-Mbappe'li PSG'ye dönüşürler.
Bence Rodrygo kenara .Endrick girecek oraya gibime geliyor.Şöyle ki;
Vinicius Endrick Mbappe arkalarında Belingham.

Mümkün görmüyorum. Ancelotti dirençli topçularla oynayan bir adam. Vini ve Mbappe sahada olacaksa diğerleri olmaz. (Zorluğu yüksek maçlarda tabi) Bellingham'ı arkalarına koyup Valverde ve Camavingayla götürür işi. Ama her türlü oyunun beyni olacak bir pasöre ihtiyaçları var. Kimmich, Rodri vs gibi mesela.

Mümkün görmüyorum. Ancelotti dirençli topçularla oynayan bir adam. Vini ve Mbappe sahada olacaksa diğerleri olmaz. (Zorluğu yüksek maçlarda tabi) Bellingham'ı arkalarına koyup Valverde ve Camavingayla götürür işi. Ama her türlü oyunun beyni olacak bir pasöre ihtiyaçları var. Kimmich, Rodri vs gibi mesela.
Endrick kesinlikle kendisine yer bulacaktır diye düşünüyorum.Muazzam bir çocuk gözüküyor.Daha Arda yı Brahim'i saymıyoruz bile .Takıma bak yaa.

Arsenale sattıkları oodegardı geri alırlar mı :D Kroos var diye satmışlardı muhtemelende. şu an en aradıkları profil olabilir.

arsenalde oodegardda önünde Jesus gibi forvetlere servis yaptı.

öyle bir profilde koyarlarsa CL'yi uzun süre realden başkası almaz. saçmasapan hal aldı şu iş.

Arsenale sattıkları oodegardı geri alırlar mı :D Kroos var diye satmışlardı muhtemelende. şu an en aradıkları profil olabilir.

arsenalde oodegardda önünde Jesus gibi forvetlere servis yaptı.

öyle bir profilde koyarlarsa CL'yi uzun süre realden başkası almaz. saçmasapan hal aldı şu iş.
Pep hipsterlığı bırakıp biraz nitelikli topçu alırsa bırakmaz bence. Bu sene çok şanslıydı Madrid. Leipzig'i bile tesadüfen elediler.

Pep hipsterlığı bırakıp biraz nitelikli topçu alırsa bırakmaz bence. Bu sene çok şanslıydı Madrid. Leipzig'i bile tesadüfen elediler.
Pep bende çizik yedi Nunes yüzünden. sahada bulunduğu her saniye beni illet etti. taktımmıda takıyorum.

bir tek alvaresi biraz monte etti - ama diğer hamle oyuncuları hiç gelecek vaadetmiyor bana göre.

Mbappe sag kanatta imkansiz, keza Vini icin de oyle. Mbappe 'sahte' 9 gibi oynar.
Endrick de henuz toy, oyle direk 11'de falan olmaz.

Mbappe sag kanatta imkansiz, keza Vini icin de oyle. Mbappe 'sahte' 9 gibi oynar.
Endrick de henuz toy, oyle direk 11'de falan olmaz.
Sevgili Alper yalnız 60 milyon Euro verdiler.Ben öyle çok toy olarak göreceklerine ihtimal vermiyorum.

Sevgili Alper yalnız 60 milyon Euro verdiler.Ben öyle çok toy olarak göreceklerine ihtimal vermiyorum.
Vini ve Rodrygo icin de verdiler, sonuc? Ikiside ilk 2 sezonunda rotasyon oyuncusu olarak basladilar. Oyle 18 yasinda Real Madrid'de as 11 oyuncusu olmak epey zor. Kendisini kanitlamak icin once kendini gostermesi gerek.

Endrick Brahim ve Arda'yla beraber yedekten girerler.

Rodyrgo satilirsa isler degisir tabi.

Vini ve Rodrygo icin de verdiler, sonuc? Ikiside ilk 2 sezonunda rotasyon oyuncusu olarak basladilar. Oyle 18 yasinda Real Madrid'de as 11 oyuncusu olmak epey zor. Kendisini kanitlamak icin once kendini gostermesi gerek.
Doğru ama Allah her takıma Vinicius enerjisi versin.Deliyor ,imha ediyor ,yok ediyor.ne ararsan var.Bayııyorum yaa.Bu kadar savaşçi olanıda çok nadir .Zevk veriyor.Bakalım göreceğiz.Onuda Ancelotti düşünsün.Daha da durmaz transfer yaparlar zannımca.

Doğru ama Allah her takıma Vinicius enerjisi versin.Deliyor ,imha ediyor ,yok ediyor.ne ararsan var.Bayııyorum yaa.Bu kadar savaşçi olanıda çok nadir .Zevk veriyor.Bakalım göreceğiz.Onuda Ancelotti düşünsün.Daha da durmaz transfer yaparlar zannımca.
Adamlarin luks problemleri var, bizim gibi 2 senedir 'acaba 8 numara kim olacak' dertleri yok . Mbappe mi oynasin, yaninda Vini mi olacak, diger tarafta Endrick mi Rodrygo mu yoksa 4 lu orta saha mi? Keske bizim de boyle dertlerimiz olsaydi :asd:

Kroos'un yerine kimi alacaklar o önemli olan. Vinicius da Mbappe de beslenmesi gereken adamlar Kroosun pasörlüğünü çok ararlar önümüzdeki sezon

Camavinga son maçta gerçekten pasajlar sundu ama Kroos çok farklı bir boyuttu sevgili Hekim.Haklısın bulamazlarsa el mecbur.Şu son maçta ortasahadan bir ortası var resmen bayıldım." Kroos"
Modriç henüz kesin değil ama ondanda 11 performansı bekleme artık .
Vinicius Endrick Mpabbe Belingham'ın arkasını sağlam toplayacak ikili şart.Ancelotti yaşa basmaz gibime geliyor.
ben şahsen kross tarzı birini alacaklarını düşünmüyorum ancelotti böyle durumlarda eldekiler ile sistemi değişiyor. Benim de en büyük adayım valverde, bu adam kaleye neden bu kadar uzak oynatılıyor anlamış değilim.

Arap yada Amerikan sermayesine köle olacagina Madrid de oynamasi daha iyi oldu.

Arkadaşlar ........................ çok güçlü yapacak bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt