Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.333
- 11.669
- 773
haaland
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aaa ilk defa görüyorum.Hic mi takip etmiyorsunuz futbolu ya da paylastigin gorselde ne yaziyor Mbappe'de?
Forvette oynayacak elbet.
Bu mantıkla Vini'yi PSG'ye, Mbappe'yi de Real'e koyup son 5 yılı tekrar izleyelim.Onu da almasa zaten bir başarısı yok dünyanın en iyisi denen herifin
Bu mantıkla Vini'yi PSG'ye, Mbappe'yi de Real'e koyup son 5 yılı tekrar izleyelim.
Evet. Burada takım performansını değil bireysel performansı tartışıyoruz o yüzden. Vini'yi Vini yapan Real. Ama Mbappe'yi Mbappe yapan PSG değil bireysel performansı.Vini Reali tercih etti Mbappe Psgyi bu da bir vizyondur..Mbappe vizyonsuzsa bu benim hatam değil renktas.. O orada olsaydı bu burada olsaydı olayı bana komik geliyor bizi realite ilgilendirir..
Mbappe de Messi ve Neymarla bir halt yapabilirdi bu oluşumu ben kurmadım..
Rodrygo muhtemelen kesik yer.
biraz da gülelim
Evet. Burada takım performansını değil bireysel performansı tartışıyoruz o yüzden. Vini'yi Vini yapan Real. Ama Mbappe'yi Mbappe yapan PSG değil bireysel performansı.
---valverde---camavinga --- bellingham4-3-1-2 oynamaya devam ederlerse Rodrygo nasil oynayacak?
4-3-3 olursa ozaman olur.
4-3-1-2 oynamaya devam ederlerse Rodrygo nasil oynayacak?
4-3-3 olursa ozaman olur.