Kylian Mbappé vs Vinicius Junior

Kylian Mbappé / Vinicius Junior

• Kullanılan toplam oy
    34
Bu mantıkla Vini'yi PSG'ye, Mbappe'yi de Real'e koyup son 5 yılı tekrar izleyelim.

Vini Reali tercih etti Mbappe Psgyi bu da bir vizyondur..Mbappe vizyonsuzsa bu benim hatam değil renktas.. O orada olsaydı bu burada olsaydı olayı bana komik geliyor bizi realite ilgilendirir..
Mbappe de Messi ve Neymarla bir halt yapabilirdi bu oluşumu ben kurmadım..

Vini Reali tercih etti Mbappe Psgyi bu da bir vizyondur..Mbappe vizyonsuzsa bu benim hatam değil renktas.. O orada olsaydı bu burada olsaydı olayı bana komik geliyor bizi realite ilgilendirir..
Mbappe de Messi ve Neymarla bir halt yapabilirdi bu oluşumu ben kurmadım..
Evet. Burada takım performansını değil bireysel performansı tartışıyoruz o yüzden. Vini'yi Vini yapan Real. Ama Mbappe'yi Mbappe yapan PSG değil bireysel performansı.

Real Madrid nasil bir diziliste oynayacak acaba. Vini ve Mbappe banko 11 olacak zaten, bundan süphe yok.

Rodrygo muhtemelen kesik yer.

Evet. Burada takım performansını değil bireysel performansı tartışıyoruz o yüzden. Vini'yi Vini yapan Real. Ama Mbappe'yi Mbappe yapan PSG değil bireysel performansı.

Demek istediğim kısmı anlamadigini düşünüyorum..
Ben Mbappe şu an viniciustan daha kotu demedim ki ..Mbappenin Viniciusa saygı duyması gerektiğinden bahsettim.. Çünkü onun ulaşamadığı seylere bu çocuk 1. Adam olarak ulasabildi ve en kritik yerlerde sorumluluğu üstüne alarak..
Kane sezon bazında muazzam performanslar gösterdi her daim dünyanın en iyi forvetleri arasında adı geçti ama elde etmesi gereken hicbirseyi elde edemeden kariyerini tamamlıyor ilerde kimse Kaneden bahsetmeyecek muhtemelen .. Ben mbappenin de şu ana kadar çok boş zaman harcadigini düşünüyorum...
En iyiysen tek büyük başarın Efsane Fransa kadrolarından biriyle 1WC olmamalı 26 yaşında..
Sen Ronaldo Messiyle aynı cümlede kullanılıyorsun kimse Fransa'da 20 gol 20 asist yapmanı önemsemez bile..
Mbappe ne yaparsa bu saatten sonra Vini'yle Bellinghamla birlikte yapacak .. Arada kaybettiği yillari bu dönem tekrar kazanabilir..

Son düzenleme:
Net vini , şuanki diamond sistemde baya iş yapıyor madrid ve Kroos gitse bile orta sahaları o sistemi rahat kaldırır.Mbappe gelip de kanatlı sisteme döneceklerse çok yanlış yaparlar.Tchouameni-Camavinga-Bellingham-Valverde'den 3ü oynayacak bu sefer.Zaten hucumları işlerken Mbappe için takımı bozmalarına hiç gerek yoktu.Rodrygo ve Endrick de var daha bir de.

Geri
Üst Alt