kylian mbappé

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir halt yaptığı yok şu ana kadar.
Geçen yıl daha fazla katkı vermiştir hatta.

Messi 19 yaşında Chelsea deplasmanında tek başına parçalamıştı, Ronaldo'nun direk maçını hatırlamasam da o da çok başarılıydı baştan beri.

Ronaldo 19 yaşındayken sezon boyunca toplam 5 gol atmıştı yanlış hatırlamıyorsam. 2003-2004 sezonu 40 maç 6 gol 7 asist.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Mevzu gol ya da asist değilki, Ronaldo kanat olarak çıktı piyasaya, Mbappe ise direk forvet olarak.

Hatta şu an yeni bir Messi-Ronaldo yaratma çabası var da Mbappe'de o potansiyeli göremiyorum henüz.

Ben de mbappe nin messi ve ronaldo nun en iyi dönemlerinde ki kadar iyi olacağını düşünmüyorum ama ronaldo mesela son 3-4 senedir santrafora evrildi. Mbappe de şimdiden öyle o tarz oynuyor. O yüzden ronaldo dan sonra ki makine mbappe olabilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seneye belli olur yeni transfer çok ufak yaşi
Kesin kararı 25 yaşından sonra verebiliriz gerçekten öldürücü bir oyuncu olabileceğini

Bu Alemin Tek Kralı

DiKrkWrXcAAUCXE.jpg

Herif bu yaşında Dünya Kupası kazandı, üstelik belirgin bir şekilde etki ederek.

Messinin olmayi hayal ettigi topcu.

Mbappe, Pele'den sonra Dünya Kupası finalinde gol atan en genç futbolcu oldu.
Pele, Dünya Kupası finalinde gol attığında 17 yaşındaydı ve maç 5-2 bitmişti. Mbappe ise; 19 yaşında Dünya Kupası finalinde gol atarak Pele'nin ardından gol atan en genç futbolcu oldu ve maç 4-2 bitti.

Kariyer başlangıçları da biraz benziyor.Pele nin ülkesi kendi evinde oynan kupayı finalde kaybediyor, kupalar aynı olmasada Mbappe ninki de aynı şekilde evinde düzelenen kupada finalde kaybediyor ve ülkeleri adına katıldıkları ilk dünya kupasında finalde gol atıp kupayı kazanıyorlar.

Acayip topçu , Ne Messide ne Ronaldo da böyle hız gördüm

Herifin patlama gücü çok yüksek, bilekleri o kadar iyi olmasa da. Biraz daha göze batarsa ciddi sakatlıklara kurban gidebilir.

Çok iyi bir kariyer başlangıcı yaptı bakalım devamında neler olacak.

Cok da goze hos gelen bir topcu degil lakin guclu ve suratli bir velet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt