L. Moskova Teknik Direktörü Gisdol: "Galatasaraylı taraftarların heyecanı görülmeye değerdi"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Markus Gisdol: "Çok mutluyum, maçtan çok zevk aldım. İki senedir taraftardan mahrum kaldık. Böyle heyecanlı bir atmosferde oynamadık. Galatasaraylı taraftarların heyecanı görülmeye değerdi."

Gisdol: "Genç oyuncularımın bu atmosferden korktuğunu söylemek istemiyorum. Takımımız elinden geleni yaptı. Burada hatalarımızı da gördük ve onları düzeltmek için notlarımızı aldık. Her iki takım da muhteşem oynadı. Berabere kalmak da ayrı bir güzellik oldu"

1 puana cok sevinmis. Bizde cok uzulduk bu maci alsaydik grup liderligi garanti gibiydi.

Atmosfer bazen işe yaramıyor mu ne? Adamları motive mi ettik acaba?

Ulan 1 puan için yattınız bari lazioyu yenin karlı havada onlar sever öyle yenilmeyi

atmosfer çok iyiydi ama nedense fazla gergin bi hava oluyor hemen alanya maçında da öyle oldu, lokolu oyunculara gösterilen tepkiyi demiyorum o gayet normal ve gerekli de bizim takımda yanlış pas yapan geriye oynayan gol kaçıran vs olunca yoğun bi homurdanma manasız tepkiler oluyor bence biraz olumsuz etkiliyor oyuncuları çoğu genç zaten

bu arada olağan gerginlik seviyesi olsa bunu demem tabii ki geçen senelerde bu kadar değildi yani anlayamadım

Muhtesem oynamislar. Ulan düdük kaleye 2 sutun var birisi gol oldu zaten. 8-1 bitecek mac 1-1- bitti.

atmosfer çok iyiydi ama nedense fazla gergin bi hava oluyor hemen alanya maçında da öyle oldu, lokolu oyunculara gösterilen tepkiyi demiyorum o gayet normal ve gerekli de bizim takımda yanlış pas yapan geriye oynayan gol kaçıran vs olunca yoğun bi homurdanma manasız tepkiler oluyor bence biraz olumsuz etkiliyor oyuncuları çoğu genç zaten

bu arada olağan gerginlik seviyesi olsa bunu demem tabii ki geçen senelerde bu kadar değildi yani anlayamadım
gergin olmasının sebebi takım geri döndüğünde tribünlerden yükselen huaaaa sesleri

futbolcuları stresse soktular

Geri
Üst Alt