La Casa de Papel

Bir hizmet sözleşmesini kabul etmem gerekiyormuş sanırım. DH’da benzer bir konu açılmış, çözülmüş çünkü. Ama öyle bir bildirim gelmedi ki bana?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mobil veri üzerinden girip hizmet şartlarını onaylayın. Yazmış biri, hesap ayarlar kısmına falan bak hizmet şartları var mı.

EUrK-DtU0AA-N8d

5. bölüme geçtik şimdi. Tam gaz bugün bitiririz herhalde sezonu

4. bölümde kaldım gece biter.

An itibariyle bitti. Güzel olmuş beğendim

GSCimbom Mobile App

Daha onceki sezonlarda oldugu gibi surekleyicilik devam ediyo.Sacmaliklar tabi ki var da aldiris etmiyorum pek.1 gunde bitirerek salaklik yaptigimi dusunuyorum aslında.Zaten su salgindan dolayi evde tikilip kaldik ve 1 gunde butun bolumleri izleyince diger gunlere izleyecek bisey bulamıyoruz.Salgindan dolayi da dizinin gidisati etkilenecektir muhtemelen.Hayat normale dondukten sonra (donebilecek mi bilemiyoruz) 2 sene yok gibi dusunmek lazim yeni sezonu.

Zaten gunde 1 bolum seyretsen 8 gunde biter. Dolayisi ile hala karantinada uzuuuun bir sure daha kalacak onunde. Ben nedense hep temmuzda hayat normale doner diye dusunuyorum.

Sonra tabi baska cok daha buyuk problemler bas gostetecek. Ekonomi gibi. Avrupa ve abd cok hizli toparlar. Ama biz ??? Bu is bizi bitirdi malesef.

aga bu dızıdekı gerılım muzıgı bu vıdeonun sonundakının cakması degıl mı ya

Birkaç çatışma sahnesi dışında gayet başarılı buldum.

Dün gece 01:30 sularında sezonu bitirdim. Harikulade bir sezondu. Bir kaç mantık hatasında tabi.

9.0/10

8. bölümün başındaki aşna fişne bölümü cok ateşliydi.

Evet bitirdim tamamen objektif olmak gerekirse 10/10

Geri
Üst Alt