la lakers

Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı

her gece nöbet o zaman, gelecekler seve seve, iki takıma da en iyi teklifleri verecek, kadrosu en değerli olan biziz :D

c.paul ve howard gelirse miami dükkanı kapatsın:) artest de kalırsa ve savunmaya odaklanırsa halleri perişan diğer takımların

Pazartesi en geç bu işin olumlu yönde çözümleceğine inanıyorum.Bir bakıma diğer takımların da istemeden önlerini kesmesinler. Hem Hornets, Hem Magic için verilebilecek en iyi parçalar bizde.Brook Lopez'i Bynum'ın yanına koymam,kıyas kabul etmem her ne kadar istenen düzeye gelmese de.Brook Lopez 5-6 ribaund alan maç başına bir pivot. Kobe Gasol,Bynumlı kadroyla sezonu o kadar ribaund ortalaması ile bitiriyor :D

Houston'ın hala bu takasta yer almayı istemesi (istiyorlar mı bilmiyorum ama istiyorlarsa) Daryl Morey'nin NBA'in cidden en başarısız GM'i olduğunu gösteriyor. Ulan zaten Scola-Kevin Martin-Dragic-2012 first round picke tek başına Chris Paul'u alırsın, Gasol nedir, daha amaçsız nasıl olunabilir?

Lakers ne yapıyor anlamıyorum ama hem Memphis'le takasları hem de bu takas, cidden asrın kazıkları olarak tarihe geçecek takaslar.

Houston'ın hala bu takasta yer almayı istemesi (istiyorlar mı bilmiyorum ama istiyorlarsa) Daryl Morey'nin NBA'in cidden en başarısız GM'i olduğunu gösteriyor. Ulan zaten Scola-Kevin Martin-Dragic-2012 first round picke tek başına Chris Paul'u alırsın, Gasol nedir, daha amaçsız nasıl olunabilir?

Lakers ne yapıyor anlamıyorum ama hem Memphis'le takasları hem de bu takas, cidden asrın kazıkları olarak tarihe geçecek takaslar.

Takasi aynen yapmayacaklar. Buyuk ihtimalle degisiklikle yani yeni bir anlasma yapacaklar..

Darius Morris ve Goudelock ile sözleşme imzalanmış.

Chris Daniels, Elijah Millsap ve Zach Andrews Lakers'da. İzlediğim kadarıyla yetenekli oyuncular ama NBA için yeterli değiller. Reserve olarak takımda kalırlar veya tekrar NBDL yolunu tutarlar.

Gerald Green söylentisi var.

Gerald Green geçen yıl denenmişti summer camp'ta, yeteneği sadece sıçramak olduğu için olmamıştı :D

Takasi aynen yapmayacaklar. Buyuk ihtimalle degisiklikle yani yeni bir anlasma yapacaklar..

Houston yine aynı oyuncuları verip aynı oyuncuyu alıyor. Bir fark yok ortada onlar için = Saçmalık.

Kevin Martin,Scola falan Gasolden aşağı oyuncular değil ki.Olsun biz kazıklayan taraftayız.

Son bilgiler göre Odom bu takasta gitmiyormuş. Odom ve Bynum'u birlikte verip Howard'la beraber birini alacağız Orlandodan.Free Aagenttanda 1 yada 2 tane minimum kontrata veteran kaptık mı gelsin şampiyonluk

[video=youtube;p6YVpu72Pbw]https://www.youtube.com/watch?v=p6YVpu72Pbw[/video]

kıymetini bilin bynum'ın orlandolular.

Real yenildi canim sıkkın.. Howard&CP3 ikilisini almazsak gecmez sinir minir...

Kobe-C.Paul-Howard 3 lüsünü aynı takımda görmek isteriz.

Geri
Üst Alt