la lakers

Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı

takimi hillbillylerle doldurmussun tbh

boyle hillbilly'e can kurban

LOFI-Hillbilly.jpg

Denver 89 - 93 lakers

:tiphat:

sonda bynumun posyonunu mu diyon hakki orda faulu vermedi de top artistten cikti hakem eyyam yapip topu size verdi [lesh]

Bynum pozisyon'umu? Top'u nuggets'a verdiler sonra diger tarafta afflalo, darrelle revis vari tackle yapti Kobe'ye duduk yok. sonra al harrington pau gasol'un namusuna girmeye calisti ordada duduk yok. bynum bombos smaça gidiyor nene arkadan net bir faul yapiyor yine duduk yok.

rudy fernandez:

Best FLOP ever ? Rudy Fernandez invisible elbows (2/4/12) - YouTube

olabilir

Denver macini az once izledim.. komedi kararlar vermis hakemler son ceyrekte.. denveri nasil kazandirsam diye ugrasmis bildigin..Hele son hucum resmen komedi..

O degil bir de masadan tekrarini izliyorlar pozisyonun yine de yanlis karar veriyorlar..

Bu gecede utah deplasmanindayiz

Bynum pozisyon'umu? Top'u nuggets'a verdiler sonra diger tarafta afflalo, darrelle revis vari tackle yapti Kobe'ye duduk yok. sonra al harrington pau gasol'un namusuna girmeye calisti ordada duduk yok. bynum bombos smaça gidiyor nene arkadan net bir faul yapiyor yine duduk yok.

rudy fernandez:

Best FLOP ever ? Rudy Fernandez invisible elbows (2/4/12) - YouTube

Ohaa. Yakışmadı Rudy. İspanyollar sürekli yapıyor böyle rezillikler. (Bkz. Son Dünya ve Avrupa şampiyonası İspanya takımı)

utaha yenilmisiz :(.. bu sene anladik artik inisli cikisli bir sezon gecirecegiz.. istikrar saglayamadik. seri galibiyet alamadik bir turlu.. Takas olmazsa da boyle devam edecek anlasilan..

Tam flop değil yalnız Rudy'nin yaptığını Barnes dirsekleri çıkarmış çünkü o da yüzünü kaçırmış, refleks yani. Bana da biri kolunu savursa öyle ben de kafamı geri çekerim.

Tam flop değil yalnız Rudy'nin yaptığını Barnes dirsekleri çıkarmış çünkü o da yüzünü kaçırmış, refleks yani. Bana da biri kolunu savursa öyle ben de kafamı geri çekerim.

Bunu İspanyol biri yapınca direk öyle anlaşılmıyor işte.

flop degilmi dalgami geçiyonuz lan. basini arkaya atip sonra ellerini yukari kaldirip hakeme bakiyor.

Normal flop degil bile, maestro level bir flop

flop degilmi dalgami geçiyonuz lan. basini arkaya atip sonra ellerini yukari kaldirip hakeme bakiyor.

Normal flop degil bile, maestro level bir flop

Rudy yaptığı için zaten flop olduğu anlaşılıyor Okan'ın da dediği gibi, zaten ellerini falan kaldırmış sonrasında. Demek istediğim biri öyle dirsek savursa herkes kafasını geri iterdi.

Rudy yaptığı için zaten flop olduğu anlaşılıyor Okan'ın da dediği gibi, zaten ellerini falan kaldırmış sonrasında. Demek istediğim biri öyle dirsek savursa herkes kafasını geri iterdi.

ha problem yok ozaman AMA SUPERBOWL BASLIYOR LAAAAAANNN

nereye basliyo lan kafanmi iyi

2 saatmi ne kaldi lan

edit: 6pm'de baslamiyormu hayri?

edit2: nbc kickoff 6'da diyor evet

Geri
Üst Alt