la lakers

Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı

Lakersin simdiki ilk 5ini kurabilirmi biri bi zahmet?

Benche gelen önemli adamlarda güzel olur.

Yabanci kaldim biraz tradelere. Lakersta bir hayli yenilikler var heralde.

Sessions benchten gelip Blake ilk 5 başlarsa Lakers'ın daha yararına olur bu. Ahan da yazıyorum buraya şimdiden.

Bence Sessions ilk beş başlar, genç ve parlak bir arkadaş. Kenardan ise Jordan Hill, Good Luck,Barnes falan gelir.Geçen yılki kadrodan daha iyiyiz bence ve iddiamızı geri kazandık.

Sessions ilk 5 başlarsa uyum sağlaması çok zor olacak ve hem Kobe'nin hem de Pau'nun bayağı toplarını yiyecek. Kobe ile Pau'nun yanına Blake gibi keskin bir şutörü çekip Sessions'ın ikinci takımı yönetmesine izin vermeleri lazım.

Lakersin simdiki ilk 5ini kurabilirmi biri bi zahmet?

Benche gelen önemli adamlarda güzel olur.

Yabanci kaldim biraz tradelere. Lakersta bir hayli yenilikler var heralde.

Sessions-Kobe-Metta-Gasol-Bynum ilk 5 i olur muhtemelen.

Goudlock , blake , barnes benchden katki verir. hill, mc roberts, murpy soru isareti...

[video=youtube;FAzA8lV3dZw]https://www.youtube.com/watch?v=FAzA8lV3dZw[/video]

adam pijamayla video çekmiş sevinçten.

Lakers transferleri bence incelenmeli yeter yaa bu ne arkadaş her transferinde akıl almaz takaslar oluyor dısardan paramı verıyorlar napıyorlar anlamadım gitti. Savcı göreve !

Lakers transferleri bence incelenmeli yeter yaa bu ne arkadaş her transferinde akıl almaz takaslar oluyor dısardan paramı verıyorlar napıyorlar anlamadım.

komisyon veriyorlarmış, şekip mosturoğlu devreye giriyormuş, te allahım.

Boşuna Nba'nin f7'si demiyorum, olurmu olur ! Nba'ye temiz parkeler operasyonu yapılırsa ilk şüpheli benim için Lakers'tır.

yahu arkadaş sürpriz yumurtadan mı çıktın sen ne ayaksın ya :D şurada adam gibi nba muhabbeti çeviriyoruz çıkıp olayı nerden nereye bağlıyorsun .

Adam gibi GM niz olsun sizde karli takas yapin. ki takaslar normal nerede karliyiz

Sonucta Sari Lacivert bir takim. Demekki Renkler, renkten fazla sey ifade ediyor bazen.

yahu arkadaş sürpriz yumurtadan mı çıktın sen ne ayaksın ya :D şurada adam gibi nba muhabbeti çeviriyoruz çıkıp olayı nerden nereye bağlıyorsun .

Kardeşim sen iki geceden beri neyin peşindesin bırak bu fanetizmi begenmıyorsan katılmıyorum de yada alıntı yapma gec, Gasol, Shaq bu son takas paso bedavadan alıyorsunuz soyleyıncede dırek olayı fanetizmle yokusa suruyorsun, eger benımle bır problemın varsa ozelden at msn çözelim.

Msn kaldı mı yiğenim ya :D yahu Nba muhabbeti ile fenerin bilmemnenin ne alakası var, saçma sapan komplo teorileri.

Kupchak bir basın toplantısı yaptı.Ana başlıklar halinde bahsedicek olursak:

-Bütün bu takasların bugüne kadar soru işareti olduğunu yani bugün kesinleştiğini söyledi.

-Fisher konusunda duyguları bir yana bıraktık dedi.Kendisine tüm kalbiyle teşekkür ettiğini yaptığı herşey için minnettar olduğunu onunla henüz konuşamadığını söyledi.Kobe'nin bu duruma biraz kızdığını söyledi.Formasını emekli etmeyi planladıklarını da söyledi bunlara ek olarak.

-Walton için şampiyonluklar kazandığımız soyunma odasında önemli bir oyuncuydu dedi.

-Gasol'un bu haberlerden sonra rahatlayacağını ve daha konsantre olacağını söyledi.

-Eyenga'nın D-League'te oynayacağını söyledi ilk başlarda ve onu izleyeceklerini söyledi.

-Sessions için hem 1 hem 2 numarada kullanabileceğimiz savunmasını beğendiğim yetenekli bir oyuncu dedi.

-Daha dengeli ve daha güçlü bir kadromuz olduğunu söyledi.Ayrıca bu takaslarla daha genç ve daha atletik bir takım yaratmaya çalıştıklarını söyledi.

-Takaslarda Jim Buss ile birlikte kombine olarak çalıştıklarını söyledi.

alinti-lakers forum

Msn kaldı mı yiğenim ya :D yahu Nba muhabbeti ile fenerin bilmemnenin ne alakası var, saçma sapan komplo teorileri.

Biz yaslandık hala msn kullanıyoruz, benim için fener neyse Lakers'ta odur demem kadar dogal bırsey yok illaki herkez Lakers'ı sevmek zorundamı, bu arada yiğenim filan bir büyüğün karsısında ayıp oluyor ben kardesım diyorsam bu ezmek ıcın degıl samımıyetım ıcındır.

Her seyi futbolla bagdaslastiran tek toplum bizizdir.. !!!

Her seyi futbolla bagdaslastiran tek toplum bizizdir.. !!!

Benim verdiğim örneği kast ediyorsan klüp yapısı olarak karsılastırıyorum, kaldıki Lakers Nba'de diğer takımlar tarafından LeBron(Miami) transferine kadar sevilmeyen 1 numaralı takımdır.

Geri
Üst Alt