la lakers

Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı

Ya bırak Aziz Yıldırım gibi bütün adamları bağlamışsınız lazım olduğunda gereken yardımı yapıyorlar.. Suns = Kayserispor, Orlando = Mersin İdman Yurdu, Memphis = Gençlerbirliği.

boston'a chicago'ya herkes saygimi duyuyo?

:o

o anket doguda yapilsa en antipatik sirasiyla heat, knicks, celtics olur. (mia philly chi bos nyc birbirinden nefret eder spor'da)

seni cekemiyorlar reis :tiphat:

98234745_crop_exact.jpg

her takas donemi ayni seyleri soylemekten bikmadiniz mi la.. nazar etme ne olur çalış senin de olur :asd:

Ne hilesi? Kabul etti adamlar takası yaptık.Sanki Orlando Gm'ini kaçırıp aldık Howardı.Kıskançlığa gerek yok.Zaten en fazla 5-6 yıla şampiyonluk sayısında en az 2 fark koyarız

Bilader bana Lakers dışında bir takımın yaptığı tuhaf bir takas söyleyebilir msin ? Bir tane 2. Tur draft hakkına Gasol'ü aldınız be el insaf. Hile hurda yok diyorsun, iyi bari sizin GM çıksın Howard'ı şamtajla, tehditle, tonla para döküp aldık desin. Görünen köy kılavuz istemez.

Bütün takımları bağlamışız,bize yardım yapıyorlarmış.Ben bunu da gördüm ya :asd:

Antipatik olmak, nefret etmek ve saygı duymak farklı şeyler Hakkı renkdaş. Bir takımdan rekabet gereği nefret edebilirsin ama saygı duyarsın.

Sizin GM'in cinsel tercihi bizi ilgilendirmez aga.

Ama Howard'ı almak için herşey #feda diyorsan bir şey diyemem.

Lakers ve Kobeyi neden sevmiyosunuz ? Gerçekten bunu anlamakta zorlanıyorum.3 sene önceki 2 senelik hükümdarlıkta kobenin yanında kim vardı doğru düzgün ? Sakat bi bynum.Saglam bi Gasol ve Mwp.Bu 3 adamda son 2 senedir adam gibi oynamıyor.Napsın GM adam mı almasın ? Nash geçen sene söylemişti son yıllarımı playoff oynayacak bi takımda geçirmek ve şampiyon olmak istiyorum diye.Howard da Aynı şekilde.Magicde sürünmek istemiyor artık.Napsaydı yani alabilecekken almasamıydı.Geçen senede cp3 almıstık.Veto etti Stern.EE nerde hile hurda ? Vardıysa orda yapardı GM

Lakers ve Kobeyi neden sevmiyosunuz ? Gerçekten bunu anlamakta zorlanıyorum.3 sene önceki 2 senelik hükümdarlıkta kobenin yanında kim vardı doğru düzgün ? Sakat bi bynum.Saglam bi Gasol ve Mwp.Bu 3 adamda son 2 senedir adam gibi oynamıyor.Napsın GM adam mı almasın ? Nash geçen sene söylemişti son yıllarımı playoff oynayacak bi takımda geçirmek ve şampiyon olmak istiyorum diye.Howard da Aynı şekilde.Magicde sürünmek istemiyor artık.Napsaydı yani alabilecekken almasamıydı.Geçen senede cp3 almıstık.Veto etti Stern.EE nerde hile hurda ? Vardıysa orda yapardı GM

sakin ol bro cok atarlanmaya gerek yok nba yuzunden

3 sene önce ligin en iyi PF'si olduğu söylenen Gasol vardı. Ve o adamı bir tane 2. tur draft hakkına aldığınızı bir daha hatırlatayım. Artest şimdiki gibi sürünmüyordu, elit bir savunmacıydı. Daha ne olacaktı ki ? Biz demiyoruz ki niye Howard'ı aldınız, niye yıldızlar hep size gidiyor. Ama seninde bahsettiğin gibi geçen sene Paul takasında olduğu gibi nedense Lakers takaslarda hep karlı çıkan takım. Bunun GM başarısıyla bir alakası yok. Geçen sene Lakers Gadol'u verip Paul'u alıyordu, o olmadı bu sene Bynum'ı verip Howard'ı aldı. Sencede bir tuhaflık yok mu ? Neyse görmek istemeyen göz zaten görmez. Konuyu daha fazla uzatmayacağım. Road to 18, Go Celtics ...

onumuzdeki sezon degil de ondan sonraki sezon formalara reklam alinmasi kararlastirilmis.

lakersin 2013-2014 sezonu formasi boyle olacakmis :o

391174_318327038264187_2097742980_n.jpg

228494_318746821555542_2020069979_n.jpg

onumuzdeki sezon degil de ondan sonraki sezon formalara reklam alinmasi kararlastirilmis.

lakersin 2013-2014 sezonu formasi boyle olacakmis :o

391174_318327038264187_2097742980_n.jpg

Yarıldım resmen :D

Chicken nedir ya ? Boston'lular seçse anca bunu seçerdi :D

Mike Brown'un yardimcilari degismis eski sonics takimindan jordan ve brick getirilmis

yonetim bu sene takimin heryerini upgrade yapti bench-ilk 5-koclar

leandro barbosa'yida istiyolarmis ama gereksiz olur bence ebanks'e destek verilmeli

mwp/ebanks ve arada sirada jamison kayar 3'e. yeterli gibi. 2dede meeks ve glock var

Geri
Üst Alt