la lakers

Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı

Artest uygun bir takasta kullanılıp Wilson Chandler alınabilir onun yerine.Artest yavaş yavaş bitiyor.

Wilson Chandler, Çin'de kalacak Çin basketbol federasyonu kurallarına göre. Geri dönerse takımı hükmen geri kalan her maçta yenik sayılacak.

çin liginin şartı o. jr smith de geri gelemeyecek. para için bir yıllarını çöpe attılar :D

Hadi be. Jr. Smithde spektakulär oyuncudur. Yazik olmus.

JR Smith demisken. Cin liginde geçen gun 52 sayi 22 ribaunt kapmis bir maçta.

Boston 2008'de nasıl şampiyon oldu ? 2009'da nasıl final yaptı ? Çok mu gençti takım ? Geçen senenin Dallas örneği var. Dirk, Kidd, Terry, Shawn Marion, Stojakovic.. Çok gençler değil mi :)

İlk önce dediğimi anlamaya çalış.Dallas için ne demişim oturmuş bir sistemi var.Lakersın ne oynadıgı belli değil.Ayrıcı Bostonun o kadrosu yaşlı bile olsa efsane kadroydu 4 tane süperstar vardı.Lakersta sorunlu adam çok.Bir Bynum genç oda cam adam gibi.Adam gibi takas yapmazsa ben batı yarı finalinden ötesini göremez diyorum.

İlk önce dediğimi anlamaya çalış.Dallas için ne demişim oturmuş bir sistemi var.Lakersın ne oynadıgı belli değil.Ayrıcı Bostonun o kadrosu yaşlı bile olsa efsane kadroydu 4 tane süperstar vardı.Lakersta sorunlu adam çok.Bir Bynum genç oda cam adam gibi.Adam gibi takas yapmazsa ben batı yarı finalinden ötesini göremez diyorum.

Simdide 4 tane efsane adam var Bostonda. En iyi defans yapan takimlardan biri. Ofansta Allen, Pierce,Garnett gibi etkili isimleri var bide bunlari assistlere doyuran bir Rondo. Shaq sakatlanmasaydi, Boston gecen yilda Sampiyonlugun en büyük favorisiydi. Center bulursa Boston bana göre yine en büyük favorilerden.

Birde cogunun son Sampiyonluk sansi. Motivasyon cok yüksek olacak bu sene.

Aynı kadro derken yılların farkında değilsin heralde.Gasol 33 e girecek,Kobe 34 Artest 33 odom 33.+ Bynum hiç bir zaman bir sezonu sakatlanmadan tamamlamadı.Adam gibi pg alman için takasta Gasolu kullanman şart.Sana cp3 filan odomo karsılık vereceklerını sanma.Dallasın oturmuş bir sistemi var.Lakers te hersey karman çorman.Hadi bir mucize oldu finale çıktı diyelim.Bana göre imkansız.Finalde Miami hallaç pamuğuna döndürür bu yaşlı lakersı.

Gasol 31 Kobe 33 Artest 32 Odom'da 32 yasinda. Ciddi ciddi Lakers'in finale çikmasini bir 'mucize' olarak degerlendirip Celtics'i sampiyon adayi olarak gosteriyorsan ohoooooo. Bu arada seneye doguda daha fazla sampiyonluk adaylari olacak.

1.Heat

2.Bulls

3.Knicks (eger Paul'u veya D Will'i alirlarsa)

Batida OKC ve Dallas disinda takim yok (Dallas'da Chandler'e bagli zaten)

Dallas Chandler'ı kaybediyor,Butler ve Barea da kalmazsa Dallas da biter.Batıda bir biz kalırız.

kalsa bile dallas artık konfedarasyon finali oynarsa şükretsin ..

Gasolü dinlendirecek oyuncuya da ihtiyaç var.Geçen yıl çok yorduk playofflarda pili bitti adamın. 2 numara yedeğine T-Mac nasıl olur.Geçen yıl sadece 2 milyona oynuyordu.Aynı ücrete gelecekse kapımız açık olmalı

Olurda Dwight gelirse ortalığın arouna kone.

Gasol 31 Kobe 33 Artest 32 Odom'da 32 yasinda. Ciddi ciddi Lakers'in finale çikmasini bir 'mucize' olarak degerlendirip Celtics'i sampiyon adayi olarak gosteriyorsan ohoooooo. Bu arada seneye doguda daha fazla sampiyonluk adaylari olacak.

1.Heat

2.Bulls

3.Knicks (eger Paul'u veya D Will'i alirlarsa)

Batida OKC ve Dallas disinda takim yok (Dallas'da Chandler'e bagli zaten)

Yıl 1 ay sonra 2012 haberin ola.o adamların yasına 1 daha eklicen.Celtics i nerde şampiyon adayı yapmışım onu anlamadım.Onada takas şart yoksa miamı favori dedim kaç yerde.Bu yazdığımız şeyler silinmiyor kardeşim mayıs ayında herşey belli olur.Lakers batı yarı finalinden öteye gidemez.Okc dediğin takım inanılmaz genc ve atlet takım.Durant şuan nba ın en iyi 1 2 skoreri konumunda.Batı finali okc dallas doğu finalide miami bulls olur.Fazla kasmaya gerek yok.

Simdide 4 tane efsane adam var Bostonda. En iyi defans yapan takimlardan biri. Ofansta Allen, Pierce,Garnett gibi etkili isimleri var bide bunlari assistlere doyuran bir Rondo. Shaq sakatlanmasaydi, Boston gecen yilda Sampiyonlugun en büyük favorisiydi. Center bulursa Boston bana göre yine en büyük favorilerden.

Birde cogunun son Sampiyonluk sansi. Motivasyon cok yüksek olacak bu sene.

Bende bir Bostonlu olarak takas da howard ı filan almamız şart diyorum.Yoksa ne kadar iyi savunma yaparsan yap bır KG le pota altı yürümez.Yoksa heat le başa çıkamayız.

:asd:

Geri
Üst Alt