la lakers

Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı

:D

Gerçekten Boston aynen fener zihniyetinde yönetiliyor. İkinci tur draft hakkına All Star oyuncu almalar, gariban Orlando'nun çıkardığı her pivotu almalar, sürekli en iyi oyuncuları beleşe almaya çalışmalar, her rezil gidişte Phil Jackson'ı mezarından uyandırıp uyandırıp koç yapmalar... Boston'un son 30 senesi bunlarla geçti zaten.

Yalnız şu en büyük takım olayına gelirsek biz sizi finalde kaç defa yenmiştik. Sadece buna cevap verde görelim kim daha büyükmüş :)

son 22 senede kac kupa topladiniz?

1?........ouch

Tamam işte alın teriyle kaznılmış, sabredilmiş, dalaveralarla kirletilmemiş 1 şampiyonluk > Shaq'lı, Gasol'lü şampiyonluklar :yenieek:

besiktas usulu sampiyon oluyonuz diye buyukmu oluyonuz anlamadim

Yok biz 14 sene şampiyon olmamış Galatasaray modunda takılıyoruz, büyüklüğümüz ordan :)

Sözün bittiği yerdeyim diyorsun yani :)

Of Taner ne boş işlerle uğraşıyorsun aga. Bir tane Lakerslının gidip Celtics başlığında kuru gürültü yaptığını görmedim.Sen hep burdasın

14 sene sampiyon olamamak bir ovunc kaynagi degil zaten biz galatasaraylilarda

tipik boston taraftari kendisi 20 sene kumede oynadigi icin ovunuyor. bobcats ligin en buyuk takimi ozaman.

sozun bittigi yer...

miami heat'in son 20 senede kaldirdigi kupa(2)>>boston'un son 20 senede kaldirdigi kupa (1)

heat gibi antalyaspor'la esdeger bi takimdan az kupa alan bi camia nasil en buyuk oluyor biri biliyosa ozelden ulassin bana

Boş konuştuğumu nerden anladın ? Hakkı'yı adamdan saymıyorsun galiba.

Ayrıca hakaret etmiyorum, sanane nereye ne yazdığımdan ?

Bilmiyorum forumda senden başka yaptığını mantıklı bulan herhangi biri var mı? Yaptığında net tahrih ayrıca

Hakkı yüz kere Boston başlığına gelip baston yazdı, bu hakarettir. Ben buraya gelip bugün yine yenilmişsiniz yazınca mantıksız, tahrik oluyor. Ağlayacaksınız oynamayalım beyler ya da büyüyünde gelin.

quhahhaahaha

omg man her boku ciddiye aliyon sen ya

Ben Boston başlığına girmiyorum Hakkı'nın ne yazdığı beni ilgilendirmez. Ben bu başlıktaki senin yorumlarından rahatsız oluyorum her gün. Sen buraya girmrzsin Hakkı'nın da Boston başlığına girmesini en gellersiniz olur biter. Beni Boston başlığı ilgilendirmiyor burda rahatsız olmak istemiyorum. O konudaki rahatsızlığını gidermek senin meselen

Bu başlıkta atıyorum Lakers'ın şu problemi var tarzı düzgün basketbol sohbeti için gelde her gün provakasyon olmuyor işte

Hakkı'yı nasıl engelleyeceğimi söylede tam olsun. Lakers yenildiği her gün burdayım. Varsa bir rahatsızlığıın şikayet et beni. Hesabını veremeyeceğim bir şey yazmadım.

Her gün gereksiz laf dalaşı mı okuyacağız burda? Benm babam döver kavgası gibi

taner nediyon ya ben nezaman 'senin' basligina yaziyomusum

en son bi ay once bisey karalamisim oraya sen her gun burdasin anladigim kadariyla?

Hakkı'yı nasıl engelleyeceğimi söylede tam olsun. Lakers yenildiği her gün burdayım. Varsa bir rahatsızlığıın şikayet et beni. Hesabını veremeyeceğim bir şey yazmadım.

Hakkı'nın sizin başlığınızda yazdıklarından rahatsız olduğunu söyledin sanıyorum. Ahlakın temel prensibi kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma. Bunu biliyorsun sanıyorum

Hakkı'nın sizin başlığınızda yazdıklarından rahatsız olduğunu söyledin sanıyorum. Ahlakın temel prensibi kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma. Bunu biliyorsun sanıyorum

Ben rahatsız oluyorum demedim, öyle bir şey olsa Hakkı'nın haberi olurdu zaten. Dediğim gibi hakaret edersem rapor edersin beni. Onun dışında rahatsız oluyorsun diye buraya gelme diyemezsin.

Geri
Üst Alt