la lakers

Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı

aynen öyle oldu, paul gelince dwight'ın gelme ihtimalide artacaktı.

Kobe son dkk'da siçti. Gasol'da adam akilli serbest atislarini atsaydi maçi almistik. Bulls ikinci yarida 25% sut yuzdesiyle oynadi ama yinede kazandi lan.

Bu yıl zaten yalan oldu CP takası gerçekleşmeyince. Odom gibi 6. adamı da gönderdik takım iyice zayıfladı.

^^Abartiya bak, dün Bulls'u tecavuz ettik tam 47 dkk için tek kolla oynayan bir Kobe'yle + Bynum'dan yoksun ama buna ragmen 2.30 dkk kala 11 sayi ondeydik. 52 saniye kalada 6 sayi. Pau ve Kobe son dkk'da siçmasaydi, hakemlerde gözlerini açip Deng'in steps'in çalsaydi maçi almistik, bench geçen senenin 2 kati daha iyi bu arada. Mike Brown altinda harika savunma yapti butun takim.

Ebanks, Gaudelock, Murphy, Kobe, McRoberts, Blake çok iyidi. Ben umutlandim açikçasi. Kobe iyilesin, Bynum dönsun, Mike Brown'da bir PG istiyormus galiba. En kötu Fisher benche, Morris ilk 5'e.

En azindan maça bakin yorum yapmadan
rolleyes.gif

Gasol toparlarsa ve sağlam bi PG ile batı finalini görürüz. Bu sene bench Odom'ın gitmesine rağmen çok iyi.

^^Abartiya bak, dün Bulls'u tecavuz ettik tam 47 dkk için tek kolla oynayan bir Kobe'yle + Bynum'dan yoksun ama buna ragmen 2.30 dkk kala 11 sayi ondeydik. 52 saniye kalada 6 sayi. Pau ve Kobe son dkk'da siçmasaydi, hakemlerde gözlerini açip Deng'in steps'in çalsaydi maçi almistik, bench geçen senenin 2 kati daha iyi bu arada. Mike Brown altinda harika savunma yapti butun takim.

Ebanks, Gaudelock, Murphy, Kobe, McRoberts, Blake çok iyidi. Ben umutlandim açikçasi. Kobe iyilesin, Bynum dönsun, Mike Brown'da bir PG istiyormus galiba. En kötu Fisher benche, Morris ilk 5'e.

En azindan maça bakin yorum yapmadan
rolleyes.gif

Hakkı bence Arenas riskine girmeniz lazım.Tutarsa NBA şampiyonu olursunuz o kadar net.Tutmazsa...

tutmazsa kobe'ye silah çeker it :D staples karışır.

Arenas artık ayran oldu. :D Tutmaz.

Ulan ne güzel temelleri atıyorduk, Kobe dan sonra ki Lakers için. Önce CP sonra Dwight.

Hakkı bence Arenas riskine girmeniz lazım.Tutarsa NBA şampiyonu olursunuz o kadar net.Tutmazsa...

Uzak dursun, ondan adam olmaz. Hinrich, Andre Miller, Sessions ve Gibson gibi ilaç olacabilecek adamlar var piyasada. Odom'u bokunami yolladilar. Su Dallas'tan alinan trade exception'in degeri deadline'a yaklastikca yukselecek.

Takimlar ekstra oyunculari yollayacak, seneyede hard cap var. Eee neyi bekliyor bunlar bilmiyorum. Deron Williams'in pesindelermi, Howard'in arkasindanmi kosturuyorlar, birseyin pesindeler ama ney bilmiyorum.

Güzelim Free Agent PG'leri kaçırdık. Paul'u de alamadık. Ama umutlandım dünkü maçtan sonra.

takıma bir pg alınsa çok iş yapar çok iyi mücadele ettik mcroberts transferi çok doğru bir hamle gibi duruyor delici bir guard şart

benim gordugum lakers hucum da problem var sanki. dun defansta iyi olmalarina ragmen luol dengin son dklerdi dirilisi ve derrick rose reyisin insanlik disi isleri.

Ne oluyor beyler.. Sacrementoya da yenilmisiz...:(

Sacremento potansiyelli takım o yüzden şaşırtıcı olmadı o mağlubiyet ama Bynum'a kesinlikle ihtiyaç var şu anda Lakers için. Bence sürpriz bir başlangıç olmadı.

Geri
Üst Alt