la lakers

Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı

Smith and Martin are unrestricted free agents and they’ll have a decision to make. After getting paid in China, they could choose to sign a one-year deal, competing for a championship and becoming free agents this summer. Or they could sign a multi-year deal with one of the few teams that have cap room.

NBA PM: Free Agency, Round Two | HOOPSWORLD | Basketball News & NBA Rumors

gördugun gibi imkansiz degil. JR smith Knicks'e sene sonuna kadar minimum'e gitmek istedigini belirtmisti zaten.

NBA PM: Free Agency, Round Two | HOOPSWORLD | Basketball News & NBA Rumors

gördugun gibi imkansiz degil. JR smith Knicks'e sene sonuna kadar minimum'e gitmek istedigini belirtmisti zaten.

Brooks da restricted. Bir tek Smith'le Martin unrestricted. İkisi birden gelse yine o kadar gelişmez Lakers. Smith sadece Kobe'nin dakikalarının azalmasına yarar, Martin de Gasol'un yedeği. İkisi de güvenilir değiller, düzenli performans da göstermiyorlar. İkisinin birden Lakers'a gelmesi de çok az ihtimal.

Brooks da restricted. Bir tek Smith'le Martin unrestricted. İkisi birden gelse yine o kadar gelişmez Lakers. Smith sadece Kobe'nin dakikalarının azalmasına yarar, Martin de Gasol'un yedeği. İkisi de güvenilir değiller, düzenli performans da göstermiyorlar. İkisinin birden Lakers'a gelmesi de çok az ihtimal.

Suns'in Brooks'a ihtiyaci yok. Geçen seneki kötu performasindan sonra 5M'luk kontratini karsiliyacaklarini sanmiyorum. Suns'un 3 tane PG'si olmasida çabasi.

Hadi Suns Lakers dusman diye inat etti diyelim TE'yle rahat alinir.

Martin'i istiyen yok zaten. JR smith ve Aaron Brooks bu takimin perimeterdeki sorunlarini halledeler. Kaldi Chandler, iste oda çok zor. Geçen sene bekleneni veremedi gerçi Denver'de. TE duruyorsa onada bir teklif yapilabilir.

Zor ihtimal ama Lakers'in GM'i bir zamanlar Pau Gasol'u Kwame Brown karsiliginda aldiginida unutmamak gerekiyor. Daha bu yaz CP3'i getitirmisti (Stern olmasa).

Zor'u sever yani. Zaten bir ihtimal olarak yazmistim, ustune hemen hört diye atlayan sensin :2aloh1:

Suns'in Brooks'a ihtiyaci yok. Geçen seneki kötu performasindan sonra 5M'luk kontratini karsiliyacaklarini sanmiyorum. Suns'un 3 tane PG'si olmasida çabasi.

Hadi Suns Lakers dusman diye inat etti diyelim TE'yle rahat alinir.

Martin'i istiyen yok zaten. JR smith ve Aaron Brooks bu takimin perimeterdeki sorunlarini halledeler. Kaldi Chandler, iste oda çok zor. Geçen sene bekleneni veremedi gerçi Denver'de. TE duruyorsa onada bir teklif yapilabilir.

Zor ihtimal ama Lakers'in GM'i bir zamanlar Pau Gasol'u Kwame Brown karsiliginda aldiginida unutmamak gerekiyor. Daha bu yaz CP3'i getitirmisti (Stern olmasa).

Zor'u sever yani. Zaten bir ihtimal olarak yazmistim, ustune hemen hört diye atlayan sensin :2aloh1:

Trade exceptionla giderse sign and trade oluyor bu da Brooks için çok dezavantajlı yeni kurallara göre, çok daha az kazanıyor. Ondan biri zaten Suns'dan fazla vereceği için Brooks'a oraya gider o da.

Denver da Chandler'ı tekrar kadroya katmak istediğini açıkladı zaten, o da en kötü ihtimalle kalır ki Lakers, Denver'ın teklifini geçemez.

Geriye bir tek Martin'le Smith kalıyor, ikisinin de Lakers'a öyle fazla yararı olmaz çünkü gerekli bölgelerde oynamıyorlar. Chandler ile Brooks asıl gereken oyuncular Lakers'a.

bon bon izlemeye devam..

lakers bir koc almis ki allah kerim

turkiyede olsa en fazla bandirmayi calistirir

Geriye bir tek Martin'le Smith kalıyor, ikisinin de Lakers'a öyle fazla yararı olmaz çünkü gerekli bölgelerde oynamıyorlar. Chandler ile Brooks asıl gereken oyuncular Lakers'a.

Smith gelirse ikinci takimla oynar. Kobe 3e kayar, Smith oyuna girdiginde veya Smith 3'e kayar farketmez, MWP amnesty'lenir, cap space açilir. önemli olan savunmasi, atletizmi ve bench'ten gelecek skor katkisi.

Trade exceptionla giderse sign and trade oluyor bu da Brooks için çok dezavantajlı yeni kurallara göre, çok daha az kazanıyor.

s&t olursa zaten Brooks'in sözu geçmez. Suns zaten playoff yapmayacak takim için salary cap'in ustunde, yani Brooks'un sozlesmesi uzatilmaz nolursa olsun, LA'nin mini-MLE'side var diye hatirliyorum yani Aaron Brooks'u LA'e getirmek çokta zor degil Suns inat etmedigi surece.

Smith gelirse ikinci takimla oynar. Kobe 3e kayar, Smith oyuna girdiginde veya Smith 3'e kayar farketmez, MWP amnesty'lenir, cap space açilir. önemli olan savunmasi, atletizmi ve bench'ten gelecek skor katkisi.

s&t olursa zaten Brooks'in sözu geçmez. Suns zaten playoff yapmayacak takim için salary cap'in ustunde, yani Brooks'un sozlesmesi uzatilmaz nolursa olsun, LA'nin mini-MLE'side var diye hatirliyorum yani Aaron Brooks'u LA'e getirmek çokta zor degil Suns inat etmedigi surece.

Sözü geçer çünkü restricted. Başka bir takım daha fazla para verdiği anda o takımla anlaşabilir sign and trade olmadan. Yoksa ben mi yanlış biliyorum? Bir takım Phoenix'in karşılayamacağı bir teklif yaptığı sürece Brooks ayrılabilir sign and trade'e gerek kalmadan.

Sözü geçer çünkü restricted. Başka bir takım daha fazla para verdiği anda o takımla anlaşabilir sign and trade olmadan. Yoksa ben mi yanlış biliyorum? Bir takım Phoenix'in karşılayamacağı bir teklif yaptığı sürece Brooks ayrılabilir sign and trade'e gerek kalmadan.

Yanlis biliyorsun. Mesela Cleveland 6M teklif etse Brooks'a, Brooks kabul etse, Phoenix bunu karsilayabilir ve Brooks Phoenix'te kalir.Phoenix sozlesmesini karsilar, ve hemen sonrasinda takas eder Lakers'e, Brooks'unda hiç sozu geçmez.

... yoksa benmi yanlisim

Gasol Kobe'den sonra en iyi oyuncu kadroda. Saçmalamissin. Bynum sigirindan iki kat daha iyi.

Bynum - Howard takasini beklemekten baska kozu yok Kupchak'in. O takasta olursa D-Will'i Pau karsiliginda koparmaya deneyecektir.

Bu arada Devin Harris trade exception'e sigmiyor. Devin Harris'in LA'e gitmesi zor.

TE'e sigan PG adaylari: Sessions, Dre Miller, Hinrich, Harris? ve Jarret Jack.

bana saçmalamışsın diyen sen daha geçenlerde bynumu kral ilan edip gasolü yerden yere vuruyordun öncelikle adam gibi cevap ver saçmalama falan samimi olduğun kişilerle diyalogta kullanılır tanımadığın birine saçmalama kelimesini kullanma adabı var her şeyin fikrine saygı duyalım ondan sonra

Bu sabaha karsi indiana ile staples center'da oynuyoruz..

ulan gasol bynum ne leş adamlarsınız ya indianaya kendi evimizde kaybettik playoffa gidememe tehlikesi olursa şaşmam utah bile o leş kadrosu ile daha çok maç kazanıyor artık kim gidecekse gitsin canım sıkıldı bu mağlubiyetlerden

ulan gasol bynum ne leş adamlarsınız ya indianaya kendi evimizde kaybettik playoffa gidememe tehlikesi olursa şaşmam utah bile o leş kadrosu ile daha çok maç kazanıyor artık kim gidecekse gitsin canım sıkıldı bu mağlubiyetlerden

İndiana boş takım değil hatırlatırım.Kobe tek başına iyi taşıyor takımınızı söyleyiyim.

Gasoldan en kısa zamanda kurtulmalısınız.

Sadece Gasol ve Bynum leş olsa gene iyi.O koçları leş oğlu leş.

Sadece Gasol ve Bynum leş olsa gene iyi.O koçları leş oğlu leş.

gasol ve bynuma laf atma nedenim bir ton kontratları olması kobe nereye kadar artık tek başına oynayacak fisher artest walton murphy mcroberts bunlar da katkı vermiyor zaten yazık ya ne hale geldi takım

İndiana boş takım değil hatırlatırım.Kobe tek başına iyi taşıyor takımınızı söyleyiyim.

Gasoldan en kısa zamanda kurtulmalısınız.

indiana iyi takım da kendi sahanda yeneceksin yoksa playoffa gitmen bile tehlikeye girer

Indianaya kaybetmisiz.. 98-96 :(

Bir şeyler yapmazsak batı finali bile göremeyiz. Tek kişilik takım olduk resmen...

Geri
Üst Alt