la lakers

Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı

fm07jq.jpg

Ben hala bir sf bekliyorum bu takıma. JR Smith ayarında biri işimizi görür

eyangayi da orlandoya vermisiz, ebanks ile tekrar imzalamisiz.

Earl Clark ve duhon da bizde

edit: Hoopsworld a gore de Josh McRoberts denver'a

Takas bu sabah bitecekmiş. Lakers'ın kazık yiyeceğini sananlar yanıldı. :D Gasol'u vermemişler. Orlando tarihin en büyük kazığını yemiş durumda. LAL ise 1 numaralı takım oldu gene. Philly'e piyango vurmuş. Denver da hafif kazıklanmış bence.

NBA haber başlığına giremiyorum bu arada :confused:

TO ORL: Afflalo, Harrington, Harkless, Vucevic, Three 1st Round picks

FROM ORL: Howard, J. Richardson, Clark, Duhon, Nicholson

TO PHI: Bynum, J.Richardson,

FROM PHI: Iguodala, Harkless, Vucevic, 1st Round Pick

To DEN: Iguodala, Nicholson

FROM DEN: Affalo, Harrington, 1st Round Pick

TO LAL: Howard, Clark, Duhon

FROM LAL: Bynum, 1st Round Pick

Yanılan benim :D

Yalnız içimden Orlando'ya ne kadar küfür varsa ettim. Böyle takas mı olur.Lan bari Bynum'ı sen alsaydın. Gasol takasından daha saçma bi takas olur mu diyordum oldu.Lakers bedavaya pivotunu upgrade etmiş oldu. Orlando taraftarı olsam bir daha maça gitmem.

Yalnız Philly'e vuran piyango ne görülmüş ne duyulmuş. Ligin en iyi 2. pivotunu nerdeyse bedavaya alıyorsun. Yanında bonusu J-Rich. İggy'nin gitmesiyle Turner ve Young'ada ilk beş yolu açıldı.J-Rich'de 6. adam. Oh mis miss.

Denver'da iyi iş yapmış sayılır. Oyunun her alanına katkı veren, küçük çapta bir Lebron'ları oldu :D

Lakers'a gelirsek yine ne yapıp edip kaymağı götürdüler. Geçen sene Gasol'u verip Paul'u alıyorlardı. O olmadı bu sene Bynum'ı verip Howard'ı aldılar. Bu haksız rekabetten başka bir şey değildir. Gelde anlat derdini kim dinler ki ??

Orlando GM'sini taraftarın döve döve kovması lazım. Tamam iyi bir teklif gelmeyebilir de böyle saçma sapan bir teklifi kalbul etmene de gerek yok. Acelen ne birader? Ara takas dönemini bekle, büyük ihtimalle Nets kapına gelir zaten. Olmadı sezon sonunu bekle Howard'ı s&t ile yollayıp yine karşılığında bir şeyler alabilirsin. Not: Sezon sonunda Nets ve LAL'ın salarysinde boşlukları olmadığı için s&t yapmak zorunda kalırlardı. Ayrıca bu sayede sezon sonunda Bynum'ın durumuna bakardın eğer sözleşme imzalıyorsa s&t ile onu alırdın. Nerden baksan elinde kalıyor. He bunların hiçbirini bile yapamasan ve sezon sonunda Howard atıyorum hiçbir şey karşılığında Dallas'a gitse çıkıp dersin ki ''Ben GM olarak her şeyi yaptım ama adam bizde kalmak istemedi, gelen teklifler de bizi tatmin etmedi''. Böylece bütün okları Howard'a çevirirsin kötü çocuk o olur. Ama şu anda taraftarların nefret ettiği adam GM'leri oldu.

bench blake/glock/ebanks/jamison/hill oldu

fena degil gibi ama nash ve kobe'nin dkklarini azaltacak combo guarda ihtiyac var; delonte west/nate rob/b-rush gibi biri mis olur cilek olur

bench blake/glock/ebanks/jamison/hill oldu

fena degil gibi ama nash ve kobe'nin dkklarini azaltacak combo guarda ihtiyac var; delonte west/nate rob/b-rush gibi biri mis olur cilek olur

Sende haklısın birader. Beleşe Gasol'u, Howard'ı alırsan, cap'in doluyken Nash'i alabiliyorsan üstüne combo'da istersin jumbo'da. Doyumduzluk bu olsa gerek :tiphat:

keep hatin ^

Kobe Bryant: "I have spoken to Dwight Howard already and we are locked and loaded to bring back the title." :happynew:

Keep cheating ^

ne cheati lan mitch milletin kafasina silahmi tutuyo gel gorim. kormu yapmasaydi takasi orlando

lakers>celdix deal with it bro

İstatistikler öyle söylemiyor bro.

Lakers Hollywood'un ekmeğini yemeye devam etsin.

Sen hala Lakers'ı büyük san.

Lakers anca fb kadar büyüktür!

The End

bostonlularda sadri şenere bagladı:o

takas resmiyete dokuldu hayirli olsun

384771_316581258438765_1678925073_n.jpg

:bid: