la lakers

Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı

Nashi gercekten cok kötü kullaniyorlar. Howardida keza öyle. Böyle kullanacaklarsa 2 tane siradan adamlar alsalardi mücadele eden, daha iyi olurdu.

Mike D Antoni molalarda ne diyor çok merak ediyorum sadece gaz veriyor heralde yahu hiç mi set çizilmez bi hücumda, herkes kafasına göre.. Mwp zaten başka bi alemde.. Sezon başında herkes nash ve howardlı takım görünce ikili oyun show time bekliyordu haksızda değildik hani nba de cp3 den bile daha iyi ikili oyun oynayan bi adamdı nash kariyeri boyunca, ama izlediğim hiç mi lal maçında böyle birşey görmedim ne yazıkki...

Nash'i Fisher gibi kullanıyor Lakers, en önemli sorunlardan biri bu bence.

fisher bile iyi zamanında bi şekilde içeriye penetre edip dışardan kobeye falan boş şut buluyordu nashde öyle birşeyde pek yok.. içeri penetre edince bile genelde kendi bitirmeye çalışıyor yada top kaybı oluyor.. her hücumda kobenin sırtı dönük hücumu ve bireysel yaratıcılığı olmaz.. bir olur iki olur ama hep olmaz

Play off'lara ucundan girsek bile darmaduman oluruz gibi gözüküyor.

Sen oyunu zaten kobeye hücumda sırtı dönük topu verilim o bişeyler yapar mantığıyla oynarsan euroligde bile zorlanırsın ki karşındaki takım miami bilmem anlatabildim mi.. savunmada zaten birşey yapan yok "şans" topları hep lakers ın rakiplerine kalıyor nedense... nash de bi sessions olamadı ona yanarım ya arkadaş howard bu kadar mı pasif kullanılır hiç mi top inmez bu adama hiç mi set çizilmez.. bitmiştir artık bu sezon bence burdan sonra cacık olmaz kobe ye yazık olucak yine geçmiş olsun...

bu kadarda degil yaw bu sene sorun sakatliklar nash sakatlandi 2 ay oynamadi gasol 3 ay yok howard pat kut sakatlaniyor

hem ikidebir koç degistirsen olacagi bu hadi kovdun mike brown'u lan en azindan yerine adam gibi koc al. D'antoni'nin ne kadar le$ oldugunu bangladesh'deki amcam bile biliyo.

sirf bacimi finfanliyor diye su pringles tipliyi getirdi yoksa phil bu takimi adam ederdi

Kadro tam Phil Jackson'luk bir kadro ama başında D'antoni var :o

yazin ilk is mda'yi kovuyorsun sonra mwp'i ve gasol'u takasliyorsun potentialli young athletic forwards icin...howard bence banko kalir otlegin teki kacmaz o cali'den

nash ve kobe'ye son seniniz bu diyerek ayri bi motivasyon yaratirsin

ya allah bismillah 2014'de ya aldin ya aldin yoksa cek git

howard ve nash neden alındı ki bu takıma hiç hucüm seti yok mu plan program rezalet resmen. bir de mwp gibi bir bomba var şu an hangi nba takımında oynar bu kadar süre merak ediyorum. lakers da hızlı atletik oyuncu eksikliği de var bench iyi değil gasol ve mwp takas olsun bir an önce gelecek yılı beklemeden bu kadro bu kadar kötü değil ama hırs yok howard lakers formasını emanet giyiyor havasında. lakers ne hamle yapsa da şampiyonluk zor bu saatten sonra benim şahsi görüşüm durant daha iyi bir kadro ve hocayla domine edebilir ligi şu an durant yeteneğinde adam yok durdurulamaz bir güç sadece biraz daha iyi kadro lazım. kobe hala çok iyi ama lider olarak şampiyonluk şansı kalmadı sanırım yan parçayı olmayı kabul ederse bir takımda olabilir o da onun karakterine uymaz

bu kadarda degil yaw bu sene sorun sakatliklar nash sakatlandi 2 ay oynamadi gasol 3 ay yok howard pat kut sakatlaniyor

hem ikidebir koç degistirsen olacagi bu hadi kovdun mike brown'u lan en azindan yerine adam gibi koc al. D'antoni'nin ne kadar le$ oldugunu bangladesh'deki amcam bile biliyo.

sirf bacimi finfanliyor diye su pringles tipliyi getirdi yoksa phil bu takimi adam ederdi

valla hakkı bilmiyorum bende umutlu olmaya calısıyodum bi kaç gün öncesine kadar ama takımın maçlarını izleyince cidden artık bazı şeyler kafada çoktan bitmis diyosun.. sakatlıklar konusunda haklısın birşey diyemem ama sene basında ne umutlarla kurulan kadroda bu kadar ruhsuzlukta içler acısı.. garibim kobe her şeyi yapmaya calısıyo dünkü maçta ribaund alıyo asist yapıyo şut atıyo ama nereye kadar.. dün izlediysen şut performansı son çeyreğe kadar baya iyiydi takımın ama 4.periyot başladı ağır saçmalamaya başladık nash ve howard dan top kayıpları vs. kobe girdi oyuna herşeyi o yapmaya çalıştı wade ve lebron ikisi birden alev alınca koptu gitti tabi maç.. gerçe houston portland utah da kaybetmis sanırım evimizdeki 4 maçı alırsak playoff şansımız olucak gibi ama bu oyunla bu düzenle playofftada öperler bizi :o

howard ve nash neden alındı ki bu takıma hiç hucüm seti yok mu plan program rezalet resmen. bir de mwp gibi bir bomba var şu an hangi nba takımında oynar bu kadar süre merak ediyorum. lakers da hızlı atletik oyuncu eksikliği de var bench iyi değil gasol ve mwp takas olsun bir an önce gelecek yılı beklemeden bu kadro bu kadar kötü değil ama hırs yok howard lakers formasını emanet giyiyor havasında. lakers ne hamle yapsa da şampiyonluk zor bu saatten sonra benim şahsi görüşüm durant daha iyi bir kadro ve hocayla domine edebilir ligi şu an durant yeteneğinde adam yok durdurulamaz bir güç sadece biraz daha iyi kadro lazım. kobe hala çok iyi ama lider olarak şampiyonluk şansı kalmadı sanırım yan parçayı olmayı kabul ederse bir takımda olabilir o da onun karakterine uymaz

ikiside ligin en iyi Pick&Roll oynayan oyuncularıydı geçmişte, nash cp3ten bile iyiydi hatta howard ında devrilmelerini biliyoruz orlando yıllarından.. ama dün gece bikere bile ikili oynadıklarını görmedim.. işin komik tarafı ilk periyotta kaç defa kobe ve nash Pick&Roll oynamaya calıstılar :o Howard içerde pozisyon almaya çalışıyor ama bariz zorluyor ve kenardaki koçda hiçbirşey yapmadan öyle izliyor..

ikiside ligin en iyi Pick&Roll oynayan oyuncularıydı geçmişte, nash cp3ten bile iyiydi hatta howard ında devrilmelerini biliyoruz orlando yıllarından.. ama dün gece bikere bile ikili oynadıklarını görmedim.. işin komik tarafı ilk periyotta kaç defa kobe ve nash Pick&Roll oynamaya calıstılar :o Howard içerde pozisyon almaya çalışıyor ama bariz zorluyor ve kenardaki koçda hiçbirşey yapmadan öyle izliyor..

sanırım şu an en büyük problem howardın umursamaz tavri savunmanın kralı olan howard lakersta görünmüyor pota altı yolgeçen hanı gibi howard bu kafayla hiçbir takımda başarılı olamaz şampiyon olamaz önce inanması lazım kobe kaç şampiyonluk almış kaç yaşında deli gibi savaşiyor howard hem savunmada hem hucümda izliyor sadece yer tutuyor.lakers bu kadar kötüyse en büyük pay howarda aittir

Howard'a hiç pas atılmıyor . Hep Kobe ve Nash atıyor . Birazda uzunları kullansa LA Miami'yi bile yenebilir . Ben Howard'ın yerinde olsam Orlando'dan ayrılmazdım . Efsane olurdum orda . Ne güzel takımdı . NBA Finaline bile geldiler ama o zamanlar Howard ve Hedo'dan başka skor yapacak oyuncuları yoktu .

sanırım şu an en büyük problem howardın umursamaz tavri savunmanın kralı olan howard lakersta görünmüyor pota altı yolgeçen hanı gibi howard bu kafayla hiçbir takımda başarılı olamaz şampiyon olamaz önce inanması lazım kobe kaç şampiyonluk almış kaç yaşında deli gibi savaşiyor howard hem savunmada hem hucümda izliyor sadece yer tutuyor.lakers bu kadar kötüyse en büyük pay howarda aittir

bunların sakatlığının etkisi olduğunu ve bi kaç gün sonra staples daki maçlarda eski howardı görüceğimize inanmak istiyorum..

öyle değilse zaten çeksin gitsin sezon sonu takımdan.. mental sorunları var dediğimiz bynum bile pota altında sonuna kadar savaşıyordu..

Howard'a hiç pas atılmıyor . Hep Kobe ve Nash atıyor . Birazda uzunları kullansa LA Miami'yi bile yenebilir . Ben Howard'ın yerinde olsam Orlando'dan ayrılmazdım . Efsane olurdum orda . Ne güzel takımdı . NBA Finaline bile geldiler ama o zamanlar Howard ve Hedo'dan başka skor yapacak oyuncuları yoktu .

O kadroda asıl yük Howard ve Hido daydı doğru ama yan parçalarda birbiriyle çok uyumluydu ve sonuna kadar savaşıyolardı.. Kimse onlardan nba finali beklemiyodu zaten sezon genelinde ama playoff da oynadıkları serilerde iyi gelmişti takıma..

Ayrıca dünkü maçı izlemedin sanırım savunmada ve hücumda ne kadar isteksiz bi Howard olduğunu görürdün yardıma bile gelmedi çoğu pozisyonda.. Hücumda da perdeden devrilmiyor resmen pota altında pozisyon almak için zorluyor ya top kaybı yaptı yada hücum faul.. Bi kaç pozisyonda bitirdi onda da ters eşleşmeden arkasında ray allen kalmıştı.. ha bide serbest atışlarını attı onuda atlamıyım..

O kadroda asıl yük Howard ve Hido daydı doğru ama yan parçalarda birbiriyle çok uyumluydu ve sonuna kadar savaşıyolardı.. Kimse onlardan nba finali beklemiyodu zaten sezon genelinde ama playoff da oynadıkları serilerde iyi gelmişti takıma..

Ayrıca dünkü maçı izlemedin sanırım savunmada ve hücumda ne kadar isteksiz bi Howard olduğunu görürdün yardıma bile gelmedi çoğu pozisyonda.. Hücumda da perdeden devrilmiyor resmen pota altında pozisyon almak için zorluyor ya top kaybı yaptı yada hücum faul.. Bi kaç pozisyonda bitirdi onda da ters eşleşmeden arkasında ray allen kalmıştı.. ha bide serbest atışlarını attı onuda atlamıyım..

Ben doğuştan Miami Heat taraftarıyım ama LA Lakers'in çok değil sadece 3 sene önceki halini özledim . Yıldız isimler yoktu ama takım oyunu ve ruh denen birşey vardı .

ya arkadaslar bu kadar kotu takiminiz var birakin bu sene kim sanpiyon olursa onu tutun bence

Bu sene izleyemedim takım dağıldı :SS:

dr.jerry buss'i rahmetle aniyoruz

gelmis gecmis en iyi nba baskani

226505_560495130651067_1236002725_n.jpg

:lol::lol:

Geri
Üst Alt