la lakers

Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı

Steve Nash ‏@SteveNash

Flying from NYC to LA. @DwightHoward we're coming for you. You're going to love the statue we build for you outside Staples in 20yrs!

[TABLE="class: tborder, width: 100%, align: center"]

[TR]

[TD="class: alt1"]Sam Amick ‏@sam_amick 40s

Dwight Howard has chosen to sign with the Houston Rockets, @USATODAYSports has learned. Story to come. - Dwight Howard will join Houston Rockets

[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

A SNITCH NIGGUH THATS THAT SHIT I DONT LIKE

keef= pride of chitown

2014-2015 sezonu oncesi sadece nashin kontrati var. sifirdan takim kurulacak. cap bombos. artik bu sezon bizim de boston gibi drafta oynamamiz gerek. kobe de haybeye 1 sezon gececek :(

stern efendi 2014 draftinda cp3 vetosunun karsiligini verecek,vermeli :)

1044286_600086400023254_1604796355_n.png

:o

ya dhli takimdan bisey olacagi yoktu iyi oldu bence lakerz adina

lakerstr den bir yazi

lakers 66 yılda 61 kez playoff yapmış.ayrıca kulüp 1960'da los angeles'a taşındıktan sonra 25 kez nba finali oynamış ve sadece 4 kez playoffları kaçırmış.yaptığı bütün maçların yüzde 63.3'ünü kazanmış.ve hiçbir sezon galibiyet sayısı 30'un altına inmemiş.ve draftta kendi seçim hakkıyla 1975'ten beri hiç 10. sıra ve üzerinden oyuncu seçmemiş.(75'te 10. sıradan dave meyers'i seçmiş onu da büyük bir takasla kareem'e çevirmiş Smiley '79 ve '82'de magic ve worthy var 1.sıradan seçilen ama onlar takasla vs. kazanılan pickler ) spor(amerikan sporları da diyebiliriz nhl,nfl vs.) tarihinde hiçbir takım bu kadar uzun süre iyi kalamamış.ne yankees ne steelers, hiçkimse. (yani bütün bu inanılmaz istatistikler ya bu devir kapandı hadi şimdi drafta yatalım oradan bir adam çıkar onu yetiştiririz oda 3-5 sene sürse onla devam ederiz onun kariyeri sonlara gelince sonra bir daha yatarız mantığıyla olmaz tabi)

şimdi bunların hepsini ben tabiki kafadan bilmiyorum bill simmons'ın yazısından bir çeviri yaptım sayılır.(o celticsli ... de yatmamız gerektiğini söylüyor ayrıca kendi takımının yaptığı gibi ama tabi lakers'ın bunu yapmayacağını biliyor,söylüyor yazıda da) bunları yazmamın sebebi de bu sene yatmayacağımızı ve bunun nedenlerini açıklamak.bu sene ki amaç vet. min.lerle mevcut kadroyu doldurmak ve edebileceğimiz kadar rekabet etmek(playofflara girmek) sonra gelecek yaz süperyıldızların olabileceği free agent pazarına yönelmek oradan bir yıldız kapmak olacak.

ayrıca zaten draft taktiği çok tehlikeli hadi diyelim yatıyoruz bilerek maçlara asılmıyor takım çok kötüyüz ligin en kötüsüyüz 20-62 bitirdik atıyorum 1. sıradan seçmek garanti mi hayır(bu sene cleveland aldı mesela halbuki çok daha kötüleri vardı noldu onlara) sonra biz sadece rezil olduğumuzla, millete şaka konusu olmamızla kalırız.kulüp tarihine de kara bir leke olarak düşer bu sezon.o yüzden gerek yok.oynayalım adam gibi bu sezonu hala 3 tane hall of famer var bu takımda hem bak reunion düşüncesi var ne güzel los angeles'lı çocuklar geliyor.farmarın açıklamalarını okudum duygulandırdı kepçe beni.adam laker.nick de los angeleslı olduğu için 28 yaşında vet. min.'e geldi evine.yani bu sene oynayalım lakers'a yakışır şekilde ondan sonra önümüzdeki yaz seçenek çok yeniden kurarız takımı.

bu sene ki amaç vet. min.lerle mevcut kadroyu doldurmak ve edebileceğimiz kadar rekabet etmek(playofflara girmek) sonra gelecek yaz süperyıldızların olabileceği free agent pazarına yönelmek oradan bir yıldız kapmak olacak.

herkes bunu yapiyo arkadas bulus yapmis gibi anlatsa da :lol:

oha lakersın planı gerçekten inanılmazmış ben bile heycanlandım

Ynt: # Resmi La Lakers Başlığı

Okudunuz mu la siz simdi onu :D

okuduk tabi enfoya onem veririz

Ynt: # Resmi La Lakers Başlığı

Saygilar :ayatollah:

2013-2014 rosters h.o :o

nash,farmar,blake