La Liga 22.Hafta | Atletico Madrid 2-1 Barcelona | 14 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: La Liga 22.Hafta | Atletico Madrid 2-1 Barcelona | 14 Şubat | İlk Yarı | NTV

Forvetsiz mi yeneceğiz ?

Şuanda elde olan koşullar bunlardır. Forvetimiz yok diye çıkmayalım mı maça. Ayrıca forvetsiz olsakta ileri uç elemanlarının birbiriyle olan paslaşmaları zaten bunların defansının başını döndürür. Ondan sonra Elano, Arda, Keita, Caner hatta Mustafa Sarp çıkar kitler golü ondan sonra Madrid düşünsün.

Cevap: La Liga 22.Hafta | Atletico Madrid 2-1 Barcelona | 14 Şubat | İlk Yarı | NTV

sabri yetişmiyo dımı bu haftakı maca yetişse dani alvesden farksız sabrimiz benım gozumde :D:D

Barçanın göbeğindeki Jeff midir nedir çok hata yapıyor misal. Pique olcaktı önde basardı ya da Yaya presi yaptı mı zor gelirdi böyle Madrid. Yanlış okuyor bazıları oyunu. Barça'da sıkıntı kanat ve defansta. KAnattan gelemiyor Pedro vs.

Ayrıca bu maçıda Barca en kötü 2-2 yapar böyle bitmez. Hatta yüksek ihtimal kazanırda.

Şuanda elde olan koşullar bunlardır. Forvetimiz yok diye çıkmayalım mı maça. Ayrıca forvetsiz olsakta ileri uç elemanlarının birbiriyle olan paslaşmaları zaten bunların defansının başını döndürür. Ondan sonra Elano, Arda, Keita, Caner hatta Mustafa Sarp çıkar kitler golü ondan sonra Madrid düşünsün.

Bu kadar pozitif olmasamda, kanatlarımız şuanki Barça'dan 2 kat daha iyi. Barça'nın sıkıntısı burda ortadan deniyorlar 1i tuttu. Ama İbra ağır kalıyor. Inieste'da çok yaklaşamıyor defansif sıkıntı yüzünden.

Cevap: La Liga 22.Hafta | Atletico Madrid 2-1 Barcelona | 14 Şubat | Devre Arası | NT

Caner, Ujfalusi'nin futbol hayatını bitirebilir.

Cevap: La Liga 22.Hafta | Atletico Madrid 2-1 Barcelona | 14 Şubat | Devre Arası | NT

Caner, Ujfalusi'nin futbol hayatını bitirebilir.

Aynen Semih. Dikkat ettiyseniz 10000.kez söylüyorum ama Barça kanattan gelememenin sıkıntısını yaşıyor çünkü ne Yaya ne Abidal ne de Alves hatta Keita sahada.

Şuan bekler çok kötü defansif anlamdada. Göbekde ağır kalıyor Pique'siz.

Barçanın göbeğindeki Jeff midir nedir çok hata yapıyor misal. Pique olcaktı önde basardı ya da Yaya presi yaptı mı zor gelirdi böyle Madrid. Yanlış okuyor bazıları oyunu. Barça'da sıkıntı kanat ve defansta. KAnattan gelemiyor Pedro vs.

Jeff sağ bek oynuyor, göbekte değil.

Barca 3-2 alır bu maçı.

Barça çok kötü bu maçta, şu ibraya bi alışamadım ben her maç eto'yu anıyorum :)

Geçiniz maçı izleyin lütfen. Iniesta çıkamıyor ileri, Pedro defansif oynamak zorunda kalıyor. Bu oyunculara ek olarak Alves-Abidal gibi etkili kanatlar yok. Madrid kanatlardan geliyor genelde ve kademe sıkıntısı yaşıyor Barça çünkü ne Pedro defansı yapabiliyor ne de ters kanattaki adam. Ağır kalıyorlar.

Siz sadece isimlere takılıyorsunuz. Bu takımın kimyası var. O kanatlar etkisiz kalmasaydı şuan öndeydi Barça bir Alves-Abidal'ın bindirmeleri aynı mı bu adamlarla yapmayın Allah aşkına ya. Futbol bu herkes yerinde oynayamıyor şuan. Messi bile orta sahaya yakın oynuyor görmüyorsun galiba Xavi desen çok geride kalıyor çünkü Yaya yok .

Yahu çok abarttın Emrah.Bir Alves ile Abidal eksik sayabileceğimiz oyuncular bu sezon bir çok maç oynadı barcelona Busquets iniesta xavi üclüsüyle ileri 3lü zaten aynı.Maxwell'de zaman zaman 11 oynuyor en son tenerife maçında oynamıştı hatta.Burda eksik sayabileceğimiz tek oyuncu alvesdir diğerleri eksik falan değildir.Hadi eksi diyelim seni kırmayayım ee peki Barcelo'nın şu Kadrosu bile bizle kıyas yapılmayacak türden buna nediyeceksin?yani hertürlü zor bir maç olacak tamam olaya hep pozitif yönden bakıyorsun ama bunlarda gerçekler ;)

İlk 15 dakikada gol yersek farka giderler :(

Barça çok kötü bu maçta, şu ibraya bi alışamadım ben her maç eto'yu anıyorum :)

Eto´o daha iyi İbra´dan Ama Eto´o´da İtalya ligine alışamadı İbranın İspanyaya alışamadığı gibi 2side uyum sorunu yaşıyor.

Haydi 7+ :D:D

Baros nereye yetişiyor ? Eskişehir maçına yetişir en iyi ihtimal

gsmobile mesaj gönderdi bugün. Arda bugün takıma katılmış ve önemli bir sakatlığı yokmuş. Ayrıca Baroş ve jo Beşiktaş maçına yetişiyor şeklinde 2 mesaj geldi ki Baroş BJK maçına yetişiyorsa rövanş maçında da oynayabilir gibi bir düşünce oldu içimde :)

Geri
Üst Alt