La Liga 22.Hafta | Atletico Madrid 2-1 Barcelona | 14 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: La Liga 22.Hafta | Atletico Madrid 2-1 Barcelona | 14 Şubat | İlk Yarı | NTV

Jeff sağ bek oynuyor, göbekte değil.

Oynayamıyor işte. Göbeke yakın oynuyor ve kötü. Daha önce yazdım zaten bekte oynadığını pozisyonlarda göbekteydi kendisi ve korkunçtu.

Cevap: La Liga 22.Hafta | Atletico Madrid 2-1 Barcelona | 14 Şubat | İlk Yarı | NTV

gsmobile mesaj gönderdi bugün. Arda bugün takıma katılmış ve önemli bir sakatlığı yokmuş. Ayrıca Baroş ve jo Beşiktaş maçına yetişiyor şeklinde 2 mesaj geldi ki Baroş BJK maçına yetişiyorsa rövanş maçında da oynayabilir gibi bir düşünce oldu içimde :)

Peki Kewell ile ilgili bir mesaj geldi mi Gökhan abi ? :)

Cevap: La Liga 22.Hafta | Atletico Madrid 2-1 Barcelona | 14 Şubat | Devre Arası | NT

Eto´o daha iyi İbra´dan Ama Eto´o´da İtalya ligine alışamadı İbranın İspanyaya alışamadığı gibi 2side uyum sorunu yaşıyor.

Eto zaten isteyerek gitmedi o yüzden alışamaması normal.

Yinede ibraya ısınamadım her maç keşke eto olsaydı şimdi diyorum.

Cevap: La Liga 22.Hafta | Atletico Madrid 2-1 Barcelona | 14 Şubat | Devre Arası | NT

barosun bjk macina yetisme sansi bence hic yoktur yani oynatilmasi risktir bence

Agüero, Forlanı böyle gördükten sonra şansımız çok az. :o Tilki gibi herifler.

Oynayamıyor işte. Göbeke yakın oynuyor ve kötü. Daha önce yazdım zaten bekte oynadığını pozisyonlarda göbekteydi kendisi ve korkunçtu.

Evet sorun orda. Sağ bek oynasın diye koymuşlar ama oynayamıyor işte :rolleyes:

Atletico defansın arkasına çok pis toplar atıyor önlem almamız lazım bu olayada.Aguero dene veletlede baya bi işimiz olacak gibi :p

Agüero, Forlanı böyle gördükten sonra şansımız çok az. :o Tilki gibi herifler.

santos patlama yaparsa alırız bence krıtık nokta o olabilir onun dısında dığer oyuncularında formda olması lazım

Yahu çok abarttın Emrah.Bir Alves ile Abidal eksik sayabileceğimiz oyuncular bu sezon bir çok maç oynadı barcelona Busquets iniesta xavi üclüsüyle ileri 3lü zaten aynı.Maxwell'de zaman zaman 11 oynuyor en son tenerife maçında oynamıştı hatta.Burda eksik sayabileceğimiz tek oyuncu alvesdir diğerleri eksik falan değildir.Hadi eksi diyelim seni kırmayayım ee peki Barcelo'nın şu Kadrosu bile bizle kıyas yapılmayacak türden buna nediyeceksin?yani hertürlü zor bir maç olacak tamam olaya hep pozitif yönden bakıyorsun ama bunlarda gerçekler ;)

Bak Yaser. Anlatamadığım şu sana.

Alves-Abidal önemli diyorum çünkü dikkat ettiysen bu adamların olmadığı son 3 haftadır Barça az gol atıyor. Bununda sebebide bu oyuncuların hem gol atması hemde ofansa olan katkıları. Bunu şuan sahadki bekler yapamıyor. Pedro gömülmüş kanata etkisi azalmış aynı bizim Arda için söylediğimiz mesele bu sebeble Barça eksik diyorum herkes "verimli" olduğu yerde oynamıyor şuan. Xavi-Iniesta çıkamıyor ileri. Iniesta bir pozisyonda dribbling yaptı ve nefesi kesildi dikkat ettin umarım Iniesta diyoruz burda !!!

Bousquets'e güvenmiyor zaten Barçalılar yeterli olmadığı düşünüyorlar buda demektirki geriden oyunu kurmak için Xavi-Iniesta'nın ileri çıkmakta geciktiğidir.

Pozivite değil yaptığım ama şu var bu Barça sıkıntılı çünkü çok önemli adamlar yok. MEssi çıkıp Pedro girerdi yine gol atardı bu takım MEssi önemsiz demiyorum burda ama gol atan bulunuyor lakin organizasyonu yapıcak adamların önemlileri ki 4-3-3 Barçasının kanatlara verdiği önemi biliyorsun bu adamlar yok.

Şu anki Barça kadrosuna eksik diyen arklar.Sanki biz tam kadroyuz da :D ve şu Barça kadrosu bile bizim kadrodan iyi şu anda.

Beraberlik koparsak iyidir.SamiYende turu geceriz.

Peki Kewell ile ilgili bir mesaj geldi mi Gökhan abi ? :)

Hatırlamıyorum onu.Gelmiş olabilir. 2 gün önce Kewell için 3 haftaya dönüyor şeklinde haber gelmişti.Ama tam emin değilim ;)

Evet sorun orda. Sağ bek oynasın diye koymuşlar ama oynayamıyor işte :rolleyes:

Atletico defansın arkasına çok pis toplar atıyor önlem almamız lazım bu olayada.Aguero dene veletlede baya bi işimiz olacak gibi :p

Aynen öyle. Bu adam göbeğe yakın oynuyor ve ofansa katkı ortasahaya kadar:)

Nerde Alves-Abidal nerde bu adam :)

Şu anki Barça kadrosuna eksik diyen arklar.Sanki biz tam kadroyuz da :D ve şu Barça kadrosu bile bizim kadrodan iyi şu anda.

Erim valahi yoruldum ya. Tamam doğrusun birşey demiyoruz Messi falan çıkıp 11 kişiyi geçicek değil sonuçta. Barça da sorun eksikler yüzünden bazı oyuncuların doğru yerde olmaması. Ama yinede yenebilirler ki ben A.MAdrid'e oynadım iddaada düşün :)

Xavi-Iniesta'ya ve Messi'ye dikkat edin, geriye gelmek zorunda kalıyorlar topu çıkarmak için.

Kim tutucak onları puyolun tutamadıgı adamı servet mi tutucak :o

Neden tutmasin tutamasin onu anlamiyorum bende iste birtek onlardami isim var topcu var ozaman bu macada gore hc cikmayalim ayni mantiga cikar

gsmobile mesaj gönderdi bugün. Arda bugün takıma katılmış ve önemli bir sakatlığı yokmuş. Ayrıca Baroş ve jo Beşiktaş maçına yetişiyor şeklinde 2 mesaj geldi ki Baroş BJK maçına yetişiyorsa rövanş maçında da oynayabilir gibi bir düşünce oldu içimde :)

Hadi ya Baros ve Jo derbiye yetişecek şekilde gsmobile'dan mesaj geldi yani öyle mi? Tepkimden dolayı kusura bakmada ikisininde yetişme olasılığı çok düşüktü.

Cevap: La Liga 22.Hafta | Atletico Madrid 2-1 Barcelona | 14 Şubat | İkinci Yarı | NT

Baroş benim aldığım son haberde İstanbul'a gelip kontrolün ardından düz koşuya başlıacay olması. Herşey kontrole bağlıydı haftaiçi geliyor yani.

Bizde amma kendimizi kucultmeyi seviyoruz be renkdas

Küçültme felan yok kardeş. Puyol bile ne yapacağını şaşırdıktan sonra ne olacak defansta ?

Adamlar tam anlamıyla tilki. Hiçbir fırsatı tepmiyorlar. Sadece kalecileri vasat.

Ayrıca bir isyanımı paylaşacam. :o Reyes ve Tiago sakat dendi forumda ama ikiside oynuyor. Bu nasıl iş :o

Erim valahi yoruldum ya. Tamam doğrusun birşey demiyoruz Messi falan çıkıp 11 kişiyi geçicek değil sonuçta. Barça da sorun eksikler yüzünden bazı oyuncuların doğru yerde olmaması. Ama yinede yenebilirler ki ben A.MAdrid'e oynadım iddaada düşün :)

Xavi-Iniesta'ya ve Messi'ye dikkat edin, geriye gelmek zorunda kalıyorlar topu çıkarmak için.

Tamam anlıyorum seni ama bahsettiğin takım Barcelona :D yani İbra-Messi-Xavi-İniesta-Puyol eksik olsa anlarım da diğerleri pek eksik değildir gözümde.

Sonuçta biz burda Marquez için bile totem yapmış adamlarız :D

Geri
Üst Alt