Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Cevap: La Liga 31. Hafta | R. Madrid - Barcelona | 10 Nisan | 23:00 | El Clasico
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen usta.
Şu Barçacıların çoğu Galatasaray'ı bu kadar sahiplense şuan taraftar açısından bu durumda olmazdık. Messi uzaktan akraba gibi savunuluyor çoğu forumda.
Elbet sevebilirsiniz fakat bu laf söyletmemezlik nedir?
Visca el Madrid!![]()
![]()
Abi nasıl sevmeleyim adamı söylesene bize? ; " Türkiye denince aklıma gelen ilk Galatasaray'dır " diyen adamı nasıl sevmeyelim?
Playstation'da " Takımıma ilk ARDA'yı alıyorum" diyen adamı nasıl sevmeyelim?
Türkiye'yi tanımıyorum, kral benim gibi yorumlar yapan Egoist Ronaldo'yumu sevelim!?
Abi nasıl sevmeleyim adamı söylesene bize? ; " Türkiye denince aklıma gelen ilk Galatasaray'dır " diyen adamı nasıl sevmeyelim?
Playstation'da " Takımıma ilk ARDA'yı alıyorum" diyen adamı nasıl sevmeyelim?
Türkiye'yi tanımıyorum, kral benim gibi yorumlar yapan Egoist Ronaldo'yumu sevelim!?
Bülent Timurlenk'den alıntıdır.
El Clasico'da 11'ler Barcelona: Valdés; Puyol, Milito, Piqué, Maxwell; Alves, Busquets, Keita, Xavi; Pedrito, Messi.
El Clasico'da 11'ler: Real Madrid: Casillas, Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa; Xabi, Gago, Marcelo, Van der Vaart; Cristiano Ronaldo, Higuaín.

Eminim ki Messi Arda 'yı tanımıyor.![]()
hahah ardayi kadroya bile almaz medya'nin çikardigi balon bir haberdir bu
Cristiana akıllı olsun! Puyol ağlatır onu.
![]()
Yalan falan değil! Kazakistana bir açılışa gitmişti, Orda Sabah'a röpörtaj vermişti. Bilmeden balon haber falan demeyin! hayret bişey!