La Liga 31. Hafta | R. Madrid 0-2 Barcelona | El Clasico | Maç Sonucu

Cevap: La Liga 31. Hafta | R. Madrid - Barcelona | 10 Nisan | 23:00 | El Clasico

Messi, Türkiye'de en çok beğendiği yıldızın Arda Turan olduğunu söyledi. Genç futbolcu, "Şüphesiz Arda. Hem Galatasaray'da hem de milli takımda birkaç kez izledim. Çok yetenekli bir yıldız olduğunu düşünüyorum. Avrupa'da birçok takımın onu istediğini okudum ve duydum. Haksız değiller. Play Station'da futbol oynarken onu takımıma muhakkak alıyorum. Yaşıtlarım arasında yıldız diyebileceğim birkaç isimden biri. İspanya Ligi'nde olmasını isterim. La Liga birçok yetenekli oyuncunun forma giydiği bir lig ve Arda da burada oynamayı fazlasıyla hak ediyor" ifadesini kullandı.

Galip öztürk

Cevap: La Liga 31. Hafta | R. Madrid - Barcelona | 10 Nisan | 23:00 | El Clasico

lionel-messi-and-new-girlfriend.jpg

Barcanin kadrosu soyle galiba

Valdés, Puyol, Piqué, Milito, Maxwell, Keita, Sergio, Xavi, Alves, Messi and Pedro.

O ağlayan fotoları Yunanistan -Portekiz maçından sonra galiba :asd:

Pedro

Sen nerden biliyorsun doğru olduğunu ?

Kazakistan'a gitti açılaşa Messi, Ordada Türkiye'den bir sürü kameramanlar vardı.

Bir kerede ön yargısız bakın yahu. Yalan haber, balon haber, pomba haber, şu haber..

Aaa Baban Star'da Genel müdür, ATV'de genel müdür ya.. Kesin kesin yorumlar yapıyorsunuz her habere..

Son yarım saat :D

bir maçı bu kadar kişi günler önceden düşünür mü zamanını buna göre ayarlar mı.

Dünya bekliyor bu maçı :D

Kazakistan'a gitti açılaşa Messi, Ordada Türkiye'den bir sürü kameramanlar vardı.

Bir kerede ön yargısız bakın yahu. Yalan haber, balon haber, pomba haber, şu haber..

Aaa Baban Star'da Genel müdür, ATV'de genel müdür ya.. Kesin kesin yorumlar yapıyorsunuz her habere..

Kesin yorum yapan sesnsin ? Messi 'ye sordun mu bu soruyu ?

Bir de Galatasaray Fenerbahçe dünyanın en büyük derbisi derler. Türkiye'de bu kadar heyecanlıyız kim bilir onlar nasıldır.

Ulan o kadar meşhur adamsın, o kadar zengin adamsın çıktığın kıza bak, ben bile çıkmam o kızla :)

''Gönül bu ...'' ile başlayan o meşhur söz sana gelsin o zaman. :D

Ben hafiften kaçayım, ortam kurucam biraz. Cipsler, biralar. :) Döndüğümde kazanırsak coştururum buraları. :D

Arkadaslar insanlari " gorunusu " ile yargilamayalim. Belki Messi'nin " ailesinden biridir " Belki kiz arkadasidir, belkide Arjantin'den tanigidir. Bizi ilgilendirmez. Cok guzel olan kizlar var ama " iq denen sey yok " yahut kiz guzel olur ama " dirdirindan cekilmez. Kiz cirkin olur ama " cana yakin olur " o yuzden gorunus pek onemli degil.

Bana gore " cirkin " bir kizda degil.

yakışıyolar ama:D

Ben hafiften kaçayım, ortam kurucam biraz. Cipsler, biralar. :) Döndüğümde kazanırsak coştururum buraları. :D

Ayıp ayıp. Ailen yok mu olm yanında cipsmiş, biraymış falan. Ayrıca Pellegrini akıllı olsun, bu maçı kazansın!

Forza Madrid.

Geri
Üst Alt