Cevap: La Liga Maçlar Başlığı

19:00 | Athletic Bilbao - Barcelona (Ntvspor)

21:00 | Athletico Madrid - Real Madrid (Ntvspor)

Güzel maçlar var bugün :ka21:

ulan barca 5 dk'da çevirdi maçı :asd:

Barca bitmiş.. Birazdan Madrid derbisi var..

Barcelona ölmüş ağlayanı yok.

Messi olmasa Barca bitmiş. İlk yapmaları gereken şey öne komple bir forvet almak. Messi haricinde takımda gol atacak adam yok. Al gülüm ver gülümle maç bitmez, gol de lazım.

Ronaldo'suz Madrid'in de işi zor.

Barcelona dedikleri gibi bitmiş.:yenieek:

Rayo - Valencia mücadelesi an itibariyle Ntv Spor'dan yayınlanıyor izlemek isteyenler için :)

Ama maalesef Rami ve Cissokho yedek kulübesinde :(

İsco attı Real 2-1 öne geçti. Marcelo'dan güzel orta ve İsco'nun kafa vuruşu.

İsco yazdı son dakikalarda 2-1

Tapatalk ile gönderildi

Higuain yerine başka bir forvet almadı mı Madrid ? Altyapıdan Morata diye bir eleman girdi sonradan. Neyse Isco güzel başladı, 1 gol ve asist. Carvajal fena oyuncuya benzemiyor. Bir de o kadar para verdikleri Illarramendi'nin kadro da bile olmamasını yadırgadım.

Barca acaba geçen sezonun acısını mı çıkaracak?

Higuain yerine başka bir forvet almadı mı Madrid ? Altyapıdan Morata diye bir eleman girdi sonradan. Neyse Isco güzel başladı, 1 gol ve asist. Carvajal fena oyuncuya benzemiyor. Bir de o kadar para verdikleri Illarramendi'nin kadro da bile olmamasını yadırgadım.

Illarramendi'nin sakatlık haberini görmüştüm 1-2 hafta önce. Belki o yüzden oynamamış olabilir.

Real'e Falcao'yu çok yakıştırıyordum ben ama olmadı öyle birşey malesef.

Illarramendi'nin sakatlık haberini görmüştüm 1-2 hafta önce. Belki o yüzden oynamamış olabilir.

Real'e Falcao'yu çok yakıştırıyordum ben ama olmadı öyle birşey malesef.

Daha iyisini almayacaklarsa göndermeleri yanlıştı bana kalırsa. Genç bir forvet iyi gider Madrid'e şu an.

Geri
Üst Alt